8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #9477
  Profielfoto van Aphrodite7989
  Aphrodite7989
  Participant

  Hoi! Wij zijn een jong stel 22 V en 27 M. En op zoek naar laagdrempelig contact met een ander (jong 40-) stel. Nog geen ervaring of what so ever, maar wel geïnteresseerd.
  Wij zijn er op zondag. Vrouw is slank, 70C en 1.73 van NL/IT afkomst en hij wat voller M/L en 1.75 gewoon NL’s. Man heeft meer lef, maar is verlegen en vrouw minder lef en spontaan. Ben jij ook geïnteresseerd maar nog niet zo ver om vol uit te gaan? En wel om gewoon ervaringen uit te wisselen of samen rond te struinen? Stuur maar een berichtje!

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 10 maanden geleden door Profielfoto van Aphrodite7989 Aphrodite7989.
  #9491
  Profielfoto van jpwalter
  jpwalter
  Participant

  Hoi, we hebben een kik groep gemaakt voor mensen die vrijdag gaan en daar zitten ook een aantal beginnende stelletjes in.
  Ik kan jullie toevoegen, stuur een kik berichtje naar steljn

  #10494
  Profielfoto van sweetandnaughty
  sweetandnaughty
  Participant

  Wij zijn misschien net wat minder jong (dertigers), maar wel beginnend en op zoek naar wat ervaringen en uitwisselingen met andere zoekende (verliefde) koppeltjes. Wij zijn (ook?) een mix van lief, verlegen, (stout)dromerig en wat meer durf en deeply kinky – maar dat laatste maar voluit als we ons (beiden) echt goed voelen bij iemand en er vertrouwen, respect, spontaniteit en veiligheid in de uitwisselmix kunnen zitten. Het hele lifestyle-serieuze-musts-wereldje errond windt ons niet zo op en we hopen dat er nog mensen iets spontaner en natuurlijkers zoeken dan beurzen/clubs/… soms voor ons lijken uit te stralen. Hebben jullie contact durven maken met anderen (tijdens je bezoek of hier of via kik end)?

  #10626
  Profielfoto van Aphrodite7989
  Aphrodite7989
  Participant

  Wij hebben geen kik, eigenlijk simpelweg omdat we het lastiger vinden nieuw contact te maken via een technologisch medium. Als we op de beurs zijn is het toch een stukje vertrouwder omdat je dan deels mensen kan inschatten. We staan er wel voor open om kik te gaan gebruiken, mochten er mensen zijn die hetzelfde denken als wij. Wij zijn een verliefd stel, en al langer vrienden. Inmiddels ongeveer 5 jaar samen. Hoelang zijn jullie bij elkaar?

  Het klinkt dat we iig dezelfde ideeën hebben. Mochten jullie ervaringen willen uitwisselen, stuur ons dan maar een pb’tje. Of als je dat niet wil, tell us! 😉

  #10632
  Profielfoto van Ehvstel
  Ehvstel
  Participant

  wij waren helaas niet in de gelegenheid om naar de beurs te gaan maar zoeken wel leuk en spannend contact met een ander leuk slank stel.

  wij zijn een stel van mid 30 uit brabant en al 20 jaar samen, zeer weinig tot geen ervaring met andere .
  zoeken geen extremen o.i.d.

  hopelijk zijn er meerdere stellen die er ook zoiets zoeken.

  onze kik is chatter040

  #10643
  Profielfoto van stel m30v29
  stel m30v29
  Participant

  Wij zijn ook een beginnend stel onze kik is stelm30v29

  #10656
  Profielfoto van pattam
  pattam
  Participant

  Hier ook een beginnend spontaan stel.
  Omgeving zuid holland.
  M 32 slank.. en v 28 iets voller en bischierig.
  Bij intressen of een gezellig gesprek graag een berichtje.

  Kik is Pattam en tampat11

  #10657
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Wij stel m49 en v51 hetro maar vrouw bi-schierig,eerste keer kamasutrabeurs en genoten daar en willen zeker verder expermiteren hihi.xx Joro
  Kik m49v51

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen