3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #9695
  Profielfoto van Stel87
  Stel87
  Participant

  Hallo,

  Wij willen zaterdag voor de eerste keer naar de beurs gaan maar hoe zit het daar met betaling, kan dat gewoon met pin of moet dat contant?

  En is er binnen het festival de mogelijkheid even wat te drinken enzo (ik bedoel niet een petflesje cola maar een biertje en een wijntje etc) of kan dat alleen in het swingerscafe?

  Alvast bedankt en wie weet tot zaterdag.

  Gr M en M

  #9701
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste MenM1987,

  Leuk dat jullie zaterdag naar KamaSutrA Erotic Festival willen komen! Entree kaarten kan je pinnen of contant betalen. Bij de attracties dien je contant af te rekenen en bij de stands ligt het aan de standhouder, hier kunnen wij niet zoveel over zeggen.

  Centraal op het festival staat een Topless bar waar een DJ draait en er gogo danseressen optreden. Hier kan je terecht voor een cocktail, bier, wijn en fris. Daarnaast hebben wij binnen diverse attracties een bar en is er ook een groot Foodtruckplein.

  Hopelijk zien we jullie zaterdag!

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

  #9703
  Profielfoto van DH
  DH
  Participant

  Gezien hierboven al even het Foodtruckplein wordt genoemd stel ik mijn vraag even hier.
  Enkele jaren terug toen wij op de beurs waren stelde het eten, naar onze mening, weinig voor. Er waren alleen standaard snack dingen en voor vegetariërs was er (bijna) geen keuze. Vandaar mijn vraag wat er nu zoal op het Foodtruckplein staat? We komen op vrijdag in de middag al daarheen, dus avondeten is wel welkom en de calorieën branden we er wel weer af xD

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen