2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #6083
  Profielfoto van Mi.You
  Mi.You
  Participant

  Ik ben een student (HBO) en moet met een kritische blik een beurs bezoeken. En als stoute student viel mijn oog hier gelijk op. Er rust mijn alleen nog een aantal punten:
  – Mag ik foto’s maken van stands ( daarbij moet ik aangegeven of dit een goed plek is voor een stand of het een slechte stand is of minder bezochte stand ga zo maar door)
  – Staan de standhouders open om een eventuele interview vragen te beantwoorden.

  Zelf heb ik op de site gelezen dat er in de attracties geen foto’s enzovoort mogen gemaakt worden, dat weet ik, dat hoeft neit in mijn verslag.
  Mij gaat het alleen om de beurs en een stukje voor mijzelf natuurlijk. Ben de laatste tijd erg interesse in vastmaken, bondage en wat harders dan normale geslachtsgemeenschap.( soort van fifty shades of grey kamer).

  Mijn dank is groot.

  Gr Mi.You

  #6101
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Mi.You,

  Het is op ons festival niet toestaan om foto’s te maken. Zowel foto’s met een professionele camera als met en mobiele telefoon zijn niet toegestaan. Mocht je iemand willen interviewen dien je vooraf toestemming van de organisatie te hebben ontvangen. KamaSutrA zal jou als scholier geen persaccreditatie verschaffen.

  Succes met het uitvoeren van je opdracht op een ander evenement.

  Vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen