5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #7618
  Profielfoto van Mapevibe
  Mapevibe
  Participant

  Ik wou toch graag nog even iets kwijt over de matige beveiliging en dan vooral bij het SC. Het viel mij bij de ingang al op dat er een deur openstond aan de achterkant van het SC. Dit bleek de deur van de nooduitgang te zijn. Later op de avond toen mijn vriendin naar de wc ging zag ik een oudere man met een leren jas en vet haar (idd stereotype) door die deur naar binnenkomen en naar de wc gaan. We zijn deze man eens gaan volgen en zagen hem het speelgedeelte van sc binnenlopen. Langs een doekjesapparaat liep de man richting de bios in het sc en ging daar op zijn gemak zitten. Wij zijn toen naar “beveiliging” gelopen en hebben aangegeven dat er een rukker in het biosgedeelte zat. Wij zijn hierop verder gegaan en stonden samen in de ruimte met die 2 grote bedden toen die man ineens op zijn gemakje ook binnenkwam en rustig op het bed ging zitten. Voor ons was de lol er eigenlijk toen wel af. Ik vind dat als je entree betaald voor een attractie dat de organisatie dan ook zorg dient te dragen dat die attractie alleen voor stellen toegang geeft. Nog bij diegene bij de beveiliging geweest en die gaf aan dat het een bekend probleem was en dat die deur niet mocht worden afgesloten omdat het een nooduitgang betreft. Nog aangegeven zet er dan iemand bij neer. Ik had al andere stellen gehoord dat er ongewenst een man aan de vrouw zat. Al met al hebben we het leuk gehad in het sc maar dat iemand zo makkelijk kan binnenlopen en zijn gang kan gaan geeft toch wel een erg onprettig gevoel.

  #7622
  Profielfoto van
  Anoniem

  Helemaal gelijk,

  Voor ons heeft de stap om daadwerkelijk iets te ondernemen in 1 van de attracties jaren geduurd. Vorig jaar in SOTB voor het eerst en toen wilde mijn vrouw meteen weg en dit jaar heeft ze zich (wij dan) laten gaan in het doolhof en voelde ze zich nadien niet opgelaten, maar nog meer opgewonden.

  Maar om terug te komen op de beveiliging. Bij haar was lol in het doolhof heel snel ervanaf toen er donkere jongen die duidelijk alleen was naast haar zich begon af te trekken op een verkeerde manier. En voor je denkt we hebben wat tegen donkere mensen.. Wij zijn zelf Hindoestaans.

  Even later zagen we hem met een vrouwelijk standhouder praten en na afloop alleen buiten lopen.

  Er staat toch echt dat er alleen stellen het doolhof in mogen toch? En dit wordt echt al jaren aangegeven.

  R&M

  #7624
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Mapevibe,

  Bedankt voor je reactie. Het is inderdaad niet de bedoeling dat er mannen alleen, zonder partner, het Swingerscafé binnen komen.
  Het spijt ons dat dit is gebeurd en jullie er last aan hebben ondervonden. We nemen jullie opmerking zeker mee in de voorbereiding voor het volgende evenement.

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

  #7632
  Profielfoto van m1982env1984
  m1982env1984
  Participant

  Tip voor de redactie. Voor nog geen € 10,- kan je alarmen kopen die af gaan bij het openen van een deur. Als die deur alleen bij nood gebruikt wordt is het geen ramp als het alarm dan afgaat, als het goed is klinken er dan wel meer alarmen.

  #7652
  Profielfoto van S&C Stadskanaal
  S&C Stadskanaal
  Participant

  Wat ons opviel en ik weet zo niet meer waar was een ruimte achter plastic flappen… een nooduitgang?
  Een van de artiesten een blond meisje liep daar heen, waarschijn een soort artiestenuitgang.
  maar ook volledig toegankelijk voor ongenode gasten we zagen er ook een man alleen rondstruinen.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen