6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #5638
  Profielfoto van
  Anoniem

  Hallo,

  Sinds kort weer single. Mijn ex wilde nooit mee naar de Kamasutrabeurs. Nu wil ik jou, interessante bijzondere vrouw, meenemen voor een leuke avond. Iets meer over mij: ik ben een vrij succesvolle ondernemer en geniet van het leven. Ik ben gemakkelijk in de omgang, intelligent, heb humor en zorg goed voor mijzelf en degene met wie ik ben. Wat ik zoek is een mooie leuke vrouw die het fijn vind om een avondje in de watten te worden gelegd. Ik verwacht niets anders van je dat je met plezier met me meegaat voor een avondje uit naar de Kamasutrabeurs. Misschien eerst wat eten en dan veel lol hebben. Natuurlijk houd ik ook van de (erotische) spanning van het evenement en van jouw aanwezigheid. Maar we zijn beiden niets aan elkaar verplicht. Gewoon genieten van een leuke avond en verder zien we wel, no strings attached. Wat je wel mag verwachten is dat ik goed voor je zorg en regel dat je veilig weer thuis komt. Natuurlijk draag ik de kosten van de avond, ik vraag je tenslotte mee uit… Ik vind het niet erg als je al een relatie hebt, ik zal er discreet mee omgaan. Het gaat mij om een leuke avond uit, dat is alles. Gaan we elkaar wel nog vaker zien? Mooi toch.

  Natuurlijk kun je een foto van mij krijgen en kunnen we meer informatie uitwisselen. Ik ben in ieder geval slank, sportief, verzorgd, blond, blauwe ogen, een licht baardje, 178 lang, 44 jaar.

  Ik hoor graag van je.

  Erik

  #5646
  Profielfoto van Lady En
  Lady En
  Participant

  Hello.. Ik ben geinteresseerd.. Ik ben ook op zoek naar en leuke gezellig man om naar de party te gaan..
  Ben 33 jaar.,
  Groetjes Lady En

  #6159
  Profielfoto van
  Anoniem

  Hoi… klinkt allemaal reuze interessant en wordt er erg nieuwsgierig van….
  Ook voor mij is het al heeeeeel veel jaren geleden dat ik ooit op zo’n beurs was… andere eeuw en andere fase in het leven… ๐Ÿ˜‰
  Lijkt me super ๐Ÿ˜‡om in gezellig gezelschap deze avond .. die natuurlijk veel te snel voorbij gaat๐Ÿ˜๐Ÿ˜…. door te brengen.
  Zou graag te weten komen van je.. op welke avond jij daar voornemens bent naartoe te gaan…

  Ik hoor graag van je….

  Knuf Monica

  #6160
  Profielfoto van
  Anoniem

  Oops…. voor jou ook prettig om te weten.. ik ben een onge onden dame.. meid.. griet… vrouw…wat ben je als je 43 bent…..?

  Wil je meer weten..? Vraag maar raak…

  Knuf

  #6167
  Profielfoto van
  Anoniem

  Hoi.. heb je een pb gestuurd… niet zeker of ik dat goed heb gedaan. …. ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ… laat je me ff weten of je het ontvangen hebt ?
  Knxf

  #6176
  Profielfoto van
  Anoniem

  Heey, ik ben nog nooit op de beurs geweest en lijkt me leuk om deze ervaring samen met jou te mogen delen ben 23 jaar.. voor vragen hoor ik het graag van je xโ™ก

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen