9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • #7657
  Profielfoto van stel 1980/82
  stel 1980/82
  Participant

  Wederom hulde aan de organisatie voor een geslaagde beurs/festival.Toch een vraag voor de organisatie.Waarom zijn de strip acts komen te vervallen?Wij vonden dit altijd een leuke onderbreking ten opzichte van de actieve onderdelen.

  #7675
  Profielfoto van
  Anoniem

  Hele goeie vraag.
  Wij vonden de acts ook altijd leuk om naar te kijken.

  En je zag dit jaar duidelijk dat bij het draaien van de DJ’S al was het Fayah Lourens. Niemand een poging deed om te dansen. Sterker nog mensen liepen weg.

  Dus volgend jaar en de DJ, maar breng de stripacts ook werd terug met presentatie.

  Gr,

  R&M

  #7678
  Profielfoto van m1982env1984
  m1982env1984
  Participant

  Zoveel mensen zoveel meningen. Wij denken dat velen ook moesten wennen aan de nieuwe opzet. Al eerder door ons geopperd om area’s in te richten. Voor ons was de muziek een verademing ten opzichte van de standaard hypnotiserende boeddha muziek (niet vervelend bedoeld, konden niet de juiste bewoording bedenken).

  #7680
  Profielfoto van
  Anoniem

  Muziek hadden we niets op tegen, Wij stonden ook lekker te swingen op de beats van Fayah maar het hield het publiek niet bijeen.

  Een act tussen door zou dat veranderen denk ik.

  Gr

  R&M

  #7684
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste stel 1980/82 & R&M,

  Afgelopen weekend hebben wij voor het eerst geëxperimenteerd met DJ’s en daarbij erotisch dansende vrouwen. Op zaterdag hebben wij net iets meer stripacts toegevoegd om te kijken wat het beste aansloeg. Wij zullen zeker iets met jullie opmerkingen doen voor de editie van januari. Ik hoop dat jullie genoten hebben!

  Vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

  #7688
  Profielfoto van Hot koppel
  Hot koppel
  Participant

  Als die hard uitgaanstype wil ik graag melden dat de ‘dansvloer’ veel te weinig sfeer uitstraalt. Op de vloer mag heel wat donkerder! Dat brengt een mooiere sfeer waardoor het drukker zal worden. Nodigt dan ook wat meer uit om te dansen. En komt vast de drankomzet ook ten goede als er meer mensen komen, dus vast ook interessant voor de organisatie.
  Fayah Lourens mag wel thuisblijven trouwens, de meeste kroegdj’s draaien nog beter. Investeer dat geld dan liever in een betere belichting

  #7692
  Profielfoto van stel 1980/82
  stel 1980/82
  Participant

  Helaas hebben wij de strip acts van zaterdag gemist.Waarschijnlijk doordat we andere bezigheden hadden.haha.
  Jammergenoeg ben ik het met de anderen eens dat de Dj’s ons niet erg konden boeien.Weinig interactie met het publiek.
  Wellicht is een soort van 50/50 verdeling van de strip acts en de Dj’s een optie zo is dr voor iedereen iets.
  We vonden de opzet van de voyeur stellen een verademing.Geen single jongens die de boel op stelten zetten.Alleen stellen die rustig en met respect afwachten tot ze een box in konden.Super.

  #7695
  Profielfoto van
  Anoniem

  Beste organisatie
  Laten we voorop stellen dat we een super eerste ervaring hebben gehad in het doolhof. Wel vonden we het raar en ongepast dat mannen er alleen naar binnen kunnen, en gaan lopen graaien zonder enkel respect voor de vrouw, dat moet anders (Iets meer bewaking). Verder vonden we dat er tussen de gangen in het doolhof misschien afvalbakken kunnen komen, en als ze er waren dan misschien licht laten geven want het was best een bende op de grond en dat gaf een vieze indruk. Dat er doodlopende stukken in zaten vonden wij wel spannend dus dat houden. Dan wat betreft de DJ en dansvloer dit zou iets sfeer voller kunnen door idd het licht te dimmen wat statafels waar je lekker kan hangen, je heb plekken zat waar je kan liggen zegmaar, maar normaal staan of zitten met een drankje miste ik wel, de muziek kon ik wel waarderen. Dan de vuilniszakken/zitzakken die op de grond lagen bij de waterpijpen vond ik niet heel chique en de sfeer miste ik ook want wat was daar nou de bedoeling van. Miste ook wat entertainment tussen het lopende publiek door. Verder was het een top avond en hoop dat het in Januari iets beter geregeld is zodat we een abonnement kunnen nemen op jullie festival.

  #7756
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Hallo Allen,

  Zoals je merkt zijn er alleen op het forum al heel veel verschillende wensen. Wij lezen al jullie punten en zullen er een aantal selecteren om mee te nemen in de voorbereiding van de volgende editie.
  Geniet van jullie weekend!

  Vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen