14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Auteur
  Berichten
 • #7374
  Profielfoto van mikerenate
  mikerenate
  Participant

  Beste organisatie

  De gangpaden maak die iets ruimer tevens veel doodlopende gangen deze editie
  Juist de plek met de meeste aktie bij het grootte bed achterin is te klein qua opzet dit moet groter en het bed wat breder
  Dit is juist het drukste punt van de atractie
  Doe hier nou eens wat mee

  Tevens meer toezicht op alleen lopende heren nu wederom weer veel gezeur met dit soort figuren

  #7377
  Profielfoto van MA
  MA
  Participant

  Wij hadden vrijdag ook zo’n vreemd figuur is de sc. Wij waren lekker bezig en een stel naast ons ook. Ging er zo’n figuur een vrouw hardhandig vingeren. Wij zijn gelijk weggegaan en mijn vrouw een man van de beveiliging gesproken. Hij ondernam gelijk actie en zette dit figuur eruit. Bleek dat hij al meerdere keren verwijderd was.

  #7394
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Dag allemaal,

  Dank voor jullie reacties. Wij zullen hier zeker lessen uit trekken voor de volgende editie van KamaSutrA. Onze doelstelling is vanzelfsprekend dat iedereen waarvoor een attractie bedoeld is, daar ook zonder problemen van moet kunnen genieten.

  Mvg,

  Organisatie KamaSutrA

  #7396
  Profielfoto van hoi12344
  hoi12344
  Participant

  Erg jammer van dat soort mensen zeg pfff verpesten de hele sfeer. Gelukkig ben ik ze niet tegen gekomen vrijdag. Heb er specifiek opgelet maar zag geen mannen alleen lopen. We vonden het juist wel leuk dat het echt een donker doolhof was met dood lopende paden waar je soms een stel bezig zag zijn. Het mag voor mij ook best ruimer opgezet worden met grotere kamers/paden. Verder in het algemeen miste ik een soort leeftijd klasse. Dat je een kamer had met mensen van 18-30 ofzo

  Ik denk dat het nadeel is dat er veel verschillende mensen heen gaan met verschillende bedoelingen. In een ander topic willen vrouwen ongevraagd betast worden en in andere gevallen komen stellen (waaronder wij) voor de eerste keer “kijken”. Wij zouden het ook niet fijn hebben gevonden als mensen zomaar even meededen.

  #7413
  Profielfoto van hijenzijsamen
  hijenzijsamen
  Participant

  niet helemaal negatief naar de organisatie, de mensen bij de kassa idd minder ja.
  Maar heb wel degelijk mensen verwijderd zien worden en mensen gezien die foto’s moesten wissen

  #7428
  Profielfoto van m1982env1984
  m1982env1984
  Participant

  Wij hebben gelukkig geen negatieve ervaring. We hebben zelfs crew rond zien rondlopen. Ook geen mannen alleen gezien. Wij waren er op zondagmiddag.

  En ja, als je je stoort aan “toeristen”, is niet helemaal onlogisch dat die er ook gaan rondlopen. Doolhof is één van de openbare attracties op de beurs.

  #7478
  Profielfoto van Beginners-m37-v31
  Beginners-m37-v31
  Participant

  Voor ons de eerste keer dat we naar de kamasutrabeurs zijn geweest. Moet zeggen moest wel even wennen. Maar op den duur ga je mee in de flow. Daarom ook de doolhof binnen gegaan. Ben nu nog onder de indruk van wat ik daar zag. Al hebben wij ons er ook fijn laten gaan. Heerlijk al die genietende mensen. Wel heel irritant die lui die er met de mobieltjes rond lopen met verlichting. Verder weet ik dat we er vaker heen zullen gaan. Erg opwindend. We troffen een meid die aan de billen van mijn vriendin zat en die duidelijk wel met ons mee wilde doen. Echter voor ons nieuw dus wist niet of mijn vriendin er open voor stond. Wel dus achteraf… Nou ja we ontdekken en er komt een moment. Kijk er met plezier op terug. Echt leuke stelletjes gezien😉

  #7480
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Bedankt voor de reacties! De kaartverkoop voor het volgende KamaSutrA Erotic Festival in januari 2017 is nu van start. Hopelijk zien wij jullie weer!

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

  #7552
  Profielfoto van mikerenate
  mikerenate
  Participant

  Maar doen jullie er ook wat mee beste organisatie bv het gedeelte van het grootte bed iets ruimer maken hier is nl de meeste actie in het doolhof

  #7575
  Profielfoto van m1982env1984
  m1982env1984
  Participant

  Wij hebben zo de indruk dat wat de organisatie ook doet, zij het nooit goed kunnen doen. Even samenvattend, hier op dit forum zijn niet heel veel critici te vinden. als er 30 zijn en men heeft 50.000 bezoekers gehad, dan is het geen representatief aantal. Er is meer onderzoek nodig denk ik alvorens zij zullen gaan veranderen.

  • Deze reactie is gewijzigd 2 jaren, 4 maanden geleden door Profielfoto van m1982env1984 m1982env1984.
  #7579
  Profielfoto van Beginners-m37-v31
  Beginners-m37-v31
  Participant

  Vond het formaat en ruimte eigenlijk ook wel oké zo. Groot genoeg om met heel wat stellen te staan, klein genoeg om nog een knus/ veilig gevoel te hebben.

  V31

  #7591
  Profielfoto van mikerenate
  mikerenate
  Participant

  50.000 bezoekers waar haal je dat aantal vandaan weet je hoeveel mensen dat zijn
  ga eerder maar rond de 5000 Max 7500 zitten
  En ik kan het weten nl

  #7594
  Profielfoto van Stel69
  Stel69
  Participant

  Wij waren er zondag. Soms liep er meer security en schoonmaakpersoneel in de donkere ruimtes van het sw en doolhof dan bezoekers. De rondrennende kleuters in het doolhof vond ik eerder irritant en sfeerverziekend, maar ook daar hebben we uiteindelijk geen last van gehad.

  #7600
  Profielfoto van E41B39
  E41B39
  Participant

  Wij vonden het festival in 1 woord geweldig !! In Januari komen we zeker weer 🙂

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen