25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 25)
 • Auteur
  Berichten
 • #8614
  Profielfoto van Swingerboy25
  Swingerboy25
  Participant

  Hey Kamasutra festivallers,

  Anderhalf jaar geleden zijn wij voor het eerst naar de kamasutrabeurs gegaan. Dit jaar willen we het opnieuw gaan bezoeken en willen wij (Man 23/Vrouw24) een stapje verder gaan. Wij zouden namelijk graag in de Cinema Erotique willen experimenteren. Het lijkt ons namelijk enorme opwindend om seksueel bezig te zijn terwijl er andere in de buurt zijn die ons kunnen bekijken. Nu zijn we erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen hierbij. Is dit de juiste plek om het te doen? We willen namelijk niet het enigste stelletje zijn die hier bezig zijn want we vinden het ook sexy om andere bezig te zien.

  Welke dag zou voor ons dan het beste zijn? We twijfelen nu tussen vrijdag en zaterdag. Dit meer omdat op zaterdag het een stuk drukker is en we bang zijn dat het voor onze eerste keer iets ‘te’ druk zal zijn om te experimenteren. Wat zijn jullie ervaringen en tips hierbij. De Cinema gaan we sowieso bezoeken! Maar misschien dat jullie andere plekken weten om te experimenteren. We doen niet aan partner ruil of met meerdere mensen. We zouden het nu graag voor ons tweetjes willen houden.

  We kijken er al enorm naar uit en de stoute plannen worden al gemaakt. Tot snel!

  #8616
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  Je kunt in het doolhof ook leuk met elkaar spelen terwijl je bekeken wordt (of in ieder geval een grote kans loopt om bekeken te worden). Licht genoeg om iets te kunnen zien, donker genoeg om het spannend te houden 🙂

  #8619
  Profielfoto van Swingerboy25
  Swingerboy25
  Participant

  Ons leek de Cinema momenteel het meest comfortabel omdat je dan je eigen bankje hebt. Maar de doolhof is ook zeker iets om te overwegen. Desnoods nemen we alleen een kijkje binnen. Zijn trouwens de zalen groot in de cinema of zijn ze klein? Ik vind het wel enorm fijn dat het gescheiden bioscoop zalen zijn met stellen en singles! 🙂

  #8620
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  Er staan her en der ook bedjes in het doolhof. Wij hebben er maar een gezien en zijn verder in gangen blijven steken 😉
  Over cinema geen idee; daar zijn we nog niet in geweest. Afgelopen editie was onze eerste keer

  #8627
  Profielfoto van L 30 & F 38
  L 30 & F 38
  Participant

  Onze ervaring in het doolhof was erg opwindend en was toch iets meer prive dan in de cinema . Daar was t voor ons gevoel echt aapjes kijken en in t doolhof was t gewoon wat meer prive 😉 😉

  #8636
  Profielfoto van Hot koppel
  Hot koppel
  Participant

  Wij vinden het doolhof stukken leuker dan de cinema. Op de een of andere manier wat meer privé (waarschijnlijk vanwege de ‘verlichting’) en toch spannender omdat de stellen er wat meer los durven gaan.

  #8641
  Profielfoto van ReneeV
  ReneeV
  Participant

  Wij zijn dikwijls in het doolhof,daar kun je heerlijke sex hebben met andere stellen.In het midden(moet je wel goed zoeken)is er een grotere ruimte met meerdere matrasjes.Daar kunnen wij ons heerlijk bezig houden en er staan,langs de kant, dan zo’n 20 a 30 personen naar te kijken.
  Het swingers cafe is ook wel leuk,voor gevorderden

  #8642
  Profielfoto van Swingerboy25
  Swingerboy25
  Participant

  Bedankt voor de reacties! We zullen eerst in de bioscoop gaan kijken en daarna zeker een bezoek brengen aan de doolhof.

  @reneev zoals aangegeven willen wij niet met andere stellen bezig zijn en zijn wij ook geen swingers. Hier staan we momenteel ook nog niet open voor dus de swingers café valt voor ons helaas af. Wij zijn echt een aan ons begin fasé van experimenteren dus het is echt nog ontdekken. Daarom is het belangrijk voor ons dat we het bij ons tweeën houden.

  #8644
  Profielfoto van vamos
  vamos
  Participant

  Hoi, voor ons gaat het ook de eerste keer zijn. Wij gaan zeker het doolhof een keertje bezoeken. Kunnen er hier tips worden gegeven. Wij zijn niet op zoek naar echte swingers en ook niet naar sex bij of met anderen maar mijn vrouwtje wil wel betast worden aan de friemelmuur. Ze zal er zich ook naar kleden, waarschijnlijk zoals het merendeel lingerieloos. Iemand tips hoe we zeker zijn dat er zal gefriemeld worden.
  j 36 – m 33

  #8650
  Profielfoto van pattam
  pattam
  Participant

  normaal gesproken is het altijd spitsuur bij de gloryholes in het doolhof… daar word van alles gedaan en dus ook gefriemeld… voor ieder wat wils

  #8655
  Profielfoto van vamos
  vamos
  Participant

  Hoi. Bedankt vooor de info. Is dit friemelen enkel door de wand zodat je niet weet wie er friemelt of zie je elkaar. Ons avontuurtje zou zijn dat er gespeeld wordt met vrouwtje maar ze hoeft niet te weten wie. Voor de meer ervaren zal dit stom zijn maar voor ons is dit de eerste keer.

  #8656
  Profielfoto van Wijzijnwij
  Wijzijnwij
  Participant

  Het friemelen is door de wand. Mijn vrouw is bij de laatste editie verwend door meerdere handen die door de wand staken. Je weet niet wie er friemelt.
  Dit is zeker niet stom, maar wel rete spannend. Ik stond achter haar en genoot mee terwijl ze flink betast werd…

  #8662
  Profielfoto van vamos
  vamos
  Participant

  Nog ne laatste. Zijn het merendeel mannenhanden die door de muur komen of ook vrouwen. Voorkeur bij mijn vrouwtje gaat uit naar de vrouwtjes die komen spelen.

  #8667
  Profielfoto van stel 25/28
  stel 25/28
  Participant

  Bij de friemelwand heb je zeker kans op “vrouwtjes” handen. Bij de gloryholl doorgaans mannen. Er is een friemelwand waar je alleen als stel kan komen, hier heb je dus kans op een dame. Dit is mij de vorige keer goed bevallen 😁

  #8670
  Profielfoto van Hot koppel
  Hot koppel
  Participant

  Hoe kom je eigenlijk bij de gloryholes en de friemelwand? Beide vanuit het doolhof bereikbaar?

  #8671
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  Zijn wij ook benieuwd naar. Vorige keer hebben we ze niet gevonden. Was op zich niet zo erg omdat het de eerste keer was voor ons en wij toen (nog) niet zo ver wilden gaan, maar dit keer willen we ze wel opzoeken 🙂

  #8677
  Profielfoto van pattam
  pattam
  Participant

  de gloryholes zitten aan de buitenkant van het doolhof ergens aan de rechterkant geloof ik…
  heb eigenlijk geen idee wat de friemelwand precies is…. is dat dat kleine wandje ergens op de gang in het doolhof ..?

  #8682
  Profielfoto van Hot koppel
  Hot koppel
  Participant

  En kom je bij de gloryholes vanuit het doolhof of is dat vanuit een andere ruimte?

  #8683
  Profielfoto van Swingerboy25
  Swingerboy25
  Participant

  Volgens mij is de Glory hole via de andere kant van de doolhof. Zover ik heb begrepen wordt dat special gescheiden voor de single mannen. Dit omdat ze het doolhof voor stellen willen houden en gescheiden van singles.

  #8685
  Profielfoto van pattam
  pattam
  Participant

  in het doolhof kan je als stel de veelal mannen plezieren die buiten het doolhof staan.. ( wel afgeschermt ) aan de buitenkant kan de ( single ) man gratis zijn ding door de hole steken en genieten.

  #9554
  Profielfoto van Aphrodite7989
  Aphrodite7989
  Participant

  @Stelm23/v24 , wij zijn een stel dat nog net zo onervaren is, en toch nieuwsgierig. We willen inderdaad nog niets doen (hetzelfde), maar gewoon ontdekken. Wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen? Wij gaan op zondag. Vorige keer zijn wij op zaterdag gegaan, dat was ons veel te druk. In het doolhof was er altijd iemand bij.. Ik kan jullie aanraden niet op zaterdag te gaan. Vrijdag is gratis entree voor travestieten, dus die zullen er vast veel zijn. Daarom gaan wij nu zondag 😉

  In ieder geval veel plezier!

  #9591
  Profielfoto van Richard 1948
  Richard 1948
  Participant

  Vorig jaar okt enorm druk in doolhof kon er bijna niet lopen,
  in chinema iets rustiger kan je lekker met elkaar rommelen en je bent niet de enige die daar lekker bezig zijn
  ook wij rommelen daar lekker met elkaar en niet met andere kijken en bekeken worden heerlijk spannend.
  wij 60+ maar toch lekker.

  #10251
  Profielfoto van Swingerboy25
  Swingerboy25
  Participant

  Iedereen nog bedankt voor jullie reacties! Uiteindelijk zijn we vrijdag geweest en we hebben het enorm naar ons zit gehad. Ook lekker geëxperimenteerd. Wel moest ik zeggen dat de beurs echt veel kleiner was en de podium veel minder gezellig aangekleed dan vroeger… Echt enorm zonde. Vooral de gezamenlijke shows miste we enorm zoals vroeger op het hoofdpodium! Dat vond ik vroeger een fijne onderdeel. Wel fijn dat ze meer bezig zijn met meer dingen te zetten om iets te “Doen” dan alleen maar kraampjes.

  Nadat we eerst samen een drankje hadden gedaan gingen we samen als eerste naar het Voyeur. Het was nog niet heel actief want we zagen eigenlijk maar 2 stellen echt bezig. Maar het was zeker wel alvast opwindend om te bekijken. Knappe mensen die elkaar lekker bezig hielden. Heerlijk! Vervolgens zijn we daarna naar de Cinema Erotique gegaan. Na dat we de zalen hadden bekeken en het eigenlijk nog redelijk rustig was voelden we ons wel meteen op ons gemak. Stiekem merkte we dat er een geile sfeer hing. Mensen zaten al lekker te zoenen en bij elkaar te voelen. Hierdoor kwamen wij ook snel in de stemming. Binnen een paar minuten gingen wij ook zoenen en bij elkaar voelen onder de kleding. De spanning was goed en we hadden er allebei veel zin in. Helaas kapte na een tijdje ineens de film ermee waardoor eigenlijk overal de sfeer een beetje stopte. Ze kregen helaas die video ook niet opnieuw aan. Toen nog even gekeken bij een andere kamer maar eigenlijk gingen we daarna ergens anders kijken.

  Na weer wat te hebben gedronken zijn we vervolgens naar het erotische doolhof gegaan. Wat was dit een enorme tegenvaller voor ons. Het was zeker leuk om soms iemand tegen te komen die het naar hun zin hadden in een hoekje. Maar eigenlijk zochten we iets meer naar een open ruimte en niet de benauwde gangen. Toen we op een gegeven moment de ruimte vonden met het grotere bed waren er 8 stellen alleen maar aan het zoenen tegen de muur en 1 stel was op het bed bezig. Dit was enorm ongemakkelijk. Het voelde niet als open seksuele sfeer helaas waar je gewoon lekker bezig kon zijn…

  Vervolgens gingen we opzoek naar een hoekje waar we zelf aan de slag konden. Eigenlijk vonden we het op veel plekken enorm smal en benauwd waardoor we niet echt de ruimte hadden om uitgebreid ons gang te gaan. Toen we eenmaal ergens begonnen kwamen er 2 stellen erg ongemakkelijk bij ons staan… Ze gingen ons letterlijk aangapen. Ze toonde geen interesse, ze gingen niet met elkaar spelen en er kwam geen enkele reactie vanaf.

  Daarna zijn we maar snel weggegaan. We vonden het geen prettige sfeer helaas. Toen zijn we weer terug gegaan naar de Cinema Erotique gegaan. We voelde hier ons meteen weer op ons gemak. We zagen een meisje lekker haar vriend pijpen en stelletjes waren weer uitgebreid bij elkaar aan het voelen. Ondanks dat me vriendin het enorm spannend vond was ze enorm geil en kwam ze heerlijk na het uitgebreid vingeren. Het beffen vond ze voor die avond nog iets te spannend maar heeft mij vervolgens wel heerlijk klaar gepijpt. Enorm spannend om het in de buurt te doen waar andere bij zijn en konden meekijken en ook heerlijk zelf aan de slag waren.

  Dit was onze ervaring en hopelijk heeft iedereen het naar zijn zin gehad.

  #10256
  Profielfoto van TMstel
  TMstel
  Participant

  Wij zijn ook vrijdag geweest en hebben het enorm naar ons zin gehad!
  Nog een leuke ervaring gehad met een ander stel in het swingers café waarbij de man mij heerlijk heeft laten squirten en ik lekker aan zijn pik getrokken heb!
  Mijn man werd afgetrokken door zijn vrouw en heeft haar lekker gevingerd!
  Ik heb in bij de gloryholes nog een vent heerlijk klaar getrokken en mezelf bij de friemelwand heerlijk laten betasten, kortom een geweldige avond gehad!

  #12453
  Profielfoto van Dré
  Dré
  Participant

  Sorry, ik heb niet alles gelezen hiervoot, maar ik wil en mijn vrouw zeker hoe ze kan squirten. Ik heb het geprobeerd maar zij klaagt over het feit dat ze moet plassen en dat vindt ze genant. Ik heb haar al gezegd dat dat ze het gevoel krijgt te plassen maar dat het anders is. Toch wil ze niet verder en ik vind het zo geil.
  Wie kan ons helpen?9

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 25)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen