19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)
 • Auteur
  Berichten
 • #12770
  Profielfoto van Stel v35&36
  Stel v35&36
  Participant

  Beste leden.
  Heb net voor ons zelf erobandjes besteld.
  Waarmee je kan aangeven wat je zoekt wij hebben de zoekt stellen of vrouw besteld.
  Hoop dat er meerdere deze bandjes aan hebben zodat het contact leggen wat makkelijker is en geen ongevraagde vragen krijgt of je zelf voor schut zet.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 3 maanden geleden door Profielfoto van Stel v35&36 Stel v35&36.
  #12774

  Weet iemand of je die ook in belgie kan krijgen? Via erobandjes leveren ze niet buiten nl.

  #12775
  Profielfoto van Samenswingen
  Samenswingen
  Participant

  ‘Voor schut zet’ wat een onzin. Ga eens een marketingopleiding doen, zo verkoop je niks.

  #12776
  Profielfoto van Stel v26 m34
  Stel v26 m34
  Participant

  Ook ik denk niet dat je jezelf voor schut zet als je een keer iemand aanspreekt of aanraakt die niet dezelfde wensen heeft als jullie. Dat blijf je overigens houden ook met bandjes. Dat je op zoek bent naar een koppel wil niet zeggen dat elk koppel interessant is voor jou en/of je partner.

  Bij mijn marketing gerelateerde opleiding was echter een groot onderdeel ook adverteren. En behalve met een verzorgd uiterlijk, uitdagende kleding, een open houding / uitstraling en een leuke babbel lijkt mij een bandje een prima middel om aan je doelgroep duidelijk te maken wat en aan wie je verkoopt ๐Ÿ˜‰.

  @koppeltje Belgen Bij erobandjes.nl kun je als het goed is zo ook naar Belgiรซ laten versturen. Ik dacht al… Dat is een gemiste kans. (over marketing gesproken) Dus ik ben even gaan kijken en kreeg toen een popup met chat en heb het ze even gevraagd. Het bleek een fout te zijn dat alleen Nederland geselecteerd kon worden bij het afrekenen en ze zouden dit binnen een uur hersteld hebben.

  #12779
  Profielfoto van Stel v35&36
  Stel v35&36
  Participant

  @samenswingen. Dat is precies waar wij slecht in zijn om onszelf of iets te verkopen. Daarom hebben wij ook werk wat er niks mee te maken hebt. Wij vinden het dan ook erg moeilijk om de eerst stap te zetten. Wij hebben ook nog nooit met een stel of vrouw iets gedaan omdat wij nog nieuw zijn in het swingen. Daarom voor ons de bandjes zodat andere ons ook makkelijker aanspreken

  #12781
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Iedereen doet het ondekken op zijn eigen manier,de “ervaren” swingers zal snel kritiek hebben op een beginner,maar vergeet niet ook jullie waren beginners.Wij zijn ook beginners en Het is veel leuker de beginners te coachen ipv te bekritiseren……wel een bandje geen bandje misschien gaat het wel vanzelf op de beurs straks met contact leggen stelv35&36 wie weet.

  #12784
  Profielfoto van Stel v26 m34
  Stel v26 m34
  Participant

  @joro Helemaal mee eens! Je moet doen waar je jezelf prettig bij voelt.

  @Stelv35&36 Daar zijn jullie zeker niet de enige in. Zeker jezelf verkopen is lastig voor veel mensen. Ook niet mijn sterkste kant. Laat staan als je het voor de eerste keer doet (wat wij ook gaan doen deze beurs). Maar ik kan me zomaar voorstellen dat Joro helemaal gelijk heeft en het daar helemaal van zelf gaat. We komen daar tenslotte allemaal om van elkaar te genieten (op welke manier dan ook) ๐Ÿ˜‰. Anders waren we wel thuis gebleven. Zolang je maar aangeeft wat je niet wil zal het allemaal wel los lopen. De bandjes kunnen daar een mooi hulpmiddel in zijn lijkt me.

  #12785
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  @stel v26m34 Wij gaan voor de 2e keer naar de beurs en gaan op de vrij en zat en vinden het erg spannend,op wat er komen gaat in het zien en het doen met elkaar en met andere hihi.

  #12786
  Profielfoto van
  Anoniem

  Mensen trap er niet in, dit is gewoon de verkoper zelf die meerdere accounts aan heeft gemaakt en zodoende een rij met zgn ‘positieve reacties’ onder elkaar plaatst zodat het echt en hot lijkt.

  #12787
  Profielfoto van Stel v35&36
  Stel v35&36
  Participant

  @kanzi wie bedoel je???wij zijn nieuwschierige beginners. En zo als je leest meerdere hier.
  Dus snap je reactie niet er verkoopt niemand iets. Ben het met JORO eens. En hoop dat we ook een spannende avond gaan beleven. Wij gaan zoizo op zaterdag en mischien zondag blijven oveenachten in het carlton

  #12790
  Profielfoto van Stel v26 m34
  Stel v26 m34
  Participant

  @joro Ik had het stiekem al gelezen. Jullie maakte me nieuwsgierig met jullie reacties en foto ๐Ÿ˜‰ dus kon het niet nalaten jullie profiel even te bekijken ๐Ÿ˜Š. Leuk verslag van de vorige keer! Ik krijg er steeds meer zin in. Wij kunnen helaas niet op vrijdag en zaterdag dus gaan de eerste en helaas laatste keer op zondag.

  @Stelv35&36 Ik denk dat Kanzi op ons allemaal doelt. Als ik het op die manier terug lees lijkt het inderdaad of ik in ieder geval hard mijn best doe om ook de Belgische bezoekers de bandjes te laten kopen bij een niet nader te noemen website ๐Ÿ˜œ. Misschien moet ik toch maar eens aandelen gaan kopen van ze ๐Ÿ˜‰. Hopelijk hebben jullie het zo erg naar jullie zin op zaterdag dat we jullie ook nog op zondag op de beursvloer zien ๐Ÿ˜Š.

  #12795
  Profielfoto van Stel v35&36
  Stel v35&36
  Participant

  Dat komt wel goeg denk ik. Wij hebben altijd plezier dus waarschijlijk zijn wij er zondag ook gewoon

  #12796
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  @stel v26m34 erg jammer om te horen dat jullie vrij en zat niet kunnen zijn….wie weet hopenlijk veranderd dat nog wel hihihi….en @ stel v35&36 hoop zeker op een spannend weekend en dat we achteraf kunnen zeggen “hebben wij dat gedaan” hihi het leven is al zo kort dus lets have fun .

  #12798

  Hey Hey, alvast bedankt voor de hulp. Ik ga toch nog even wachten met bestellen. de site van die bandjes heeft duidelijk toch nog wat kinderziekten.
  Betalingsvoorwaarden in het latijn zijn toch een beetje lastig voor mij ๐Ÿ˜œ, ze gaan het blijkbaar aanpassen

  Wij gaan alvast vrijdag en zaterdag voor de derde keer naar KS en overnachten in van der valk Utrecht.
  We hopen weer veel leuke mensen tegen te komen. ๐Ÿ˜‰
  Wie zin heeft mag ons alvast toevoegen op kik: knuffelkoppeltje

  #12800
  Profielfoto van
  Anoniem

  Lieve mensen…..bandje, geen bandje….sliploos niet sliploos…..swingen,niet swingen….graag betasten, niet graag betasten….etc. Maak er niet zo een ding van en ga er gewoon open in en doe dat waar je je goed bij voelt. Met elkaar….of met anderen…..zolang het maar klopt! Xx

  #12818
  Profielfoto van
  Anoniem

  Stel50 helemaal juist geantwoord ๐Ÿ‘โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ‘

  #12819
  Profielfoto van
  Anoniem

  Thanks SixtyOne! ๐Ÿ™‚

  #12821
  Profielfoto van Samenswingen
  Samenswingen
  Participant

  Zoveel mensen zoveel meningen, gelukkig maar!

  Fijne beurs allemaal!

  Ray & Anita
  van
  https://samenswingen.nl

  #12835
  Profielfoto van MariskaTgirl
  MariskaTgirl
  Participant

  Misschien is het ook handig als je je bandje op een of andere manier kunt aanpassen. Zoek je het ene moment dit en het volgende moment iets anders (Hee! Joh kijk! Leuke meid! – ja maar die is lesbisch en ik ben bi – Ja dan doe je toch een anders bandje om? – Oh ja. Waar heb ik dat? Niet bij me. Oh fuck), dan zit je constant met bandjes te goochelen. Tis maar een ietwat vergezocht voorbeeld maar ik kan me de misverstanden zo voorstellen.

  Verder gewoon lol hebben op die beurs, liefjes ๐Ÿ™‚

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen