2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #7559
  Profielfoto van ermar
  ermar
  Participant

  Hoi hoi
  Ook wij willen graag onze 1e ervaring delen. Vrijdagavond aangekomen in het Carlton Hotel. Eerst even opfrissen en toen door naar de beurs. Leuke en spannende dingen gezien. En waren het er over eens dat we zaterdag naar het swingerscafe en door het doolhof zouden gaan. Achteraf gezien hadden we dit beter de vrijdagavond kunnen doen want dan was het vast wat drukker geweest dan zaterdags overdag. Helaas konden we zaterdags niet lang blijven.. maar hebben wel heerlijk genoten van het elkaar in het sc en doolhof. Vonden het beide zeer spannend en daarom gaan we in januari weer. Wie nog meer? En wie nog meer in het carlton hotel? Laat het ons weten wie weet kunnen we van te voren al wat contact leggen..

  #7583
  Profielfoto van Stel69
  Stel69
  Participant

  Zo leuk om even mijn ervaring te delen: Afgelopen zondag zijn wij (beide 46) voor het eerst naar de kamasutra geweest. We haden het er al jaren over, maar het kwam er steeds niet van. We zijn beide graag met elkaar bezig, ook op plekken waar dat eigenlijk niet de bedoeling is. denk aan trein, pashokje, zee, bouwplaatsen 😜 Enz… Maar ik ben zeker geen exhibitionist, dus ik vond het idee van bekeken worden wel heel eng.
  De eerste encounters in het doolhof joegen mij dan ook de stuipen op het lijf, en snel gingen we het doolhof weer uit. Maar al snel won de nieuwsgierigheid en opwinding het van mijn twijfel en we zochten een lekker donker hoekje op. Het was even zoeken naar een vrij bedje, maar toen we een gevonden hadden, gingen we lekker los. Ik heb mijn vriend lekker gepijpt en toen heeft hij me van achteren genomen. Toen mijn ogen eenmaal aan het donker gewend waren, zag ik hoe verschillende mensen kwamen kijken, even bleven staan en weer weggingen. En dat was prima. Uiteindelijk bleef een wat ouder stel bij ons staan. Ik vind de mix van stijlen en leeftijden echt geweldig! Ik mag toch hopen dat ik nog zo geil kan rondwandelen en meedoen als ik die leeftijd heb. Ik heb die wat oudere toeschouwers en deelnemers honderd keer liever dan die puberale, dronken gillende jongeren die het doolhof als een soort speurtocht zien waarin ze zoveel mogelijk sex moeten vinden in een zo kort mogelijke tijd. Gooi die SOTBC maar gauw weer open.
  Uiteindelijk hebben we samen gisteren vele grenzen verlegd en een voucher voor de volgende keer gescoord door in het hart van het swingerscafe nog een keer heerlijk los te gaan. Ik vond de vele piemels die uit de gloryholes rondom ‘ons’ bedje staken, wel enorm intimiderend, zeker met al die ramen rondom, ook al is het spiegelglas. En toen 1 man zijn hele arm tot aan zijn elleboog erdoorheen stak heb ik maar even mijn ogen dichtgedaan 😉
  Ik vond de andere stellen in de ruimte wel opwindend om naar te kijken, maar had niet de behoefte om ze te betrekken.
  Wij hebben een top ervaring gehad, we hebben allebei enorm genoten en zijn zeker van plan om nog eens terug te komen of een pc te gaan proberen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen