13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Auteur
  Berichten
 • #10493
  Profielfoto van Stel050
  Stel050
  Participant

  Beste organisatie,

  Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen van afgelopen weekend.

  Ten eerste wil ik jullie meegeven dat ik het knap vind dat jullie elke keer weer wat nieuws bedenken, dat dit niet altijd positief uitpakt is het risico wat er aan een vernieuwing hangt.

  Mijn persoonlijke mening over de laatste editie van het festival is niet de meest positieve.
  In mijn ogen was de muziek overheersend op de hele beursvloer, want overal waar je liep of zat, kwam de muziek overal bovenuit.
  Er was een cocktailbar, die eigenlijk de naam cocktailbar naar mijn mening niet eens mag dragen, want een bar waar ze twee soorten cocktails serveren is in mijn ogen namelijk geen cocktailbar.
  Ik miste de shows op het hoofdpodium van eerdere edities, hier konden mijn vrouw en ik altijd enorm van genieten.
  Het aantal stands was in mijn ogen teruggedrongen tot een minimum, wat ik ook erg jammer vind. Ik kreeg een beetje de indruk dat het steeds meer om de attracties gaat, om zo meer geld binnen te slepen voor de organisatie.
  De attracties zelf hebben we maar twee van bezocht, namelijk de Cinema Erotique en het doolhof.
  In de cinema vond ik het jammer dat er alleen nog maar tweezits bankjes waren, en niet meer de rijen van 4 zitplaatsen naast elkaar. Verder vond ik de schermen waar de films op afgespeeld werden erg klein.
  Het doolhof hebben wij dit jaar voor het eerst bezocht, dus vergelijken met andere jaren kan ik niet. Wel kan ik vertellen dat het erg warm, en erg donker was in het doolhof, op sommige plaatsen kon ik mijn eigen voeten niet eens zien.

  Ik zal ook mijn ideeën meegeven om het misschien anders te doen, en ik hoop dat er deze keer ook iets mee gedaan wordt, want dat idee had ik niet na de vorige editie. Ook hoop ik dat andere forumgebruikers hun ideeën kenbaar willen maken, om zo met de organisatie mee te denken voor de volgende editie.

  Ik zou het grote podium terugbrengen, alleen dan afgewisseld met DJ-sets, mode/lingerieshows en striptease/paaldans acts. Dan steeds een show van ongeveer 20 tot 30 minuten, en dan ook weer 20 tot 30 minuten ‘rust’.
  Daartegenover (op de plaats van de eerdere champagnebar) een cocktailbar, waar dan ook inderdaad meerdere soorten cocktails geserveerd kunnen worden, bijvoorbeeld een ‘Sex on the Beach’, ‘Love Potion’, ‘Blowjob’, ‘Screaming Orgasm’ of een ‘Big Flirt’ om er maar even een paar te noemen. Zodat je dus onder het genot van een verfrissende cocktail kunt genieten van een mooie show. Entree hiervoor vragen zou geen probleem zijn, maar breng de entreekosten dan in mindering op de prijs van een drankje.

  Voor de stands zou ik kiezen voor meer diversiteit, en misschien ‘eilandjes’ creëren voor toys, kleding, fetish en promotie van bijvoorbeeld Foxy, Ladies Night, Bobbie Eden, Kim Holland en nieuwe producten en of diensten.

  In de cinema zou ik de vierpersoons bankjes weer neerzetten, zodat stellen die met elkaar in contact gekomen zijn op de beurs, of die samen de beurs bezoeken, ook de mogelijkheid hebben om daar samen iets te ondernemen.
  Voor het afspelen van de films zou hier gebruik gemaakt kunnen worden van beamers, zodat de films op een groter scherm te zien zijn.

  Voor het doolhof zijn er al meerdere mogelijkheden gegeven om het iets koeler en lichter te maken, door bijvoorbeeld op sommige plaatsen het doek aan de bovenkant weg te laten, waardoor de warme lucht beter weg kan. En er tegelijk iets meer licht naar binnen valt. Ook zijn er speciale doeken op de markt die wel lucht- maar niet licht doorlatend zijn, dit zou misschien ook nog een optie zijn om het wat koeler te maken in het doolhof, en toch de duisternis behouden kan blijven.

  Dit zijn een aantal van mijn eigen ideeën, en het zou prettig zijn als medeforummers hun mening zouden willen geven, en dat de organisatie hier ook daadwerkelijk iets mee gaat doen.

  Groetjes en hopelijk tot september/oktober,

  Stel0595

  #10502
  Profielfoto van stelletjeapeldoorn
  stelletjeapeldoorn
  Participant

  Nieuwe opzet van centrale podium met bar vonden wij een regelrechte hit, al was het alleen al om het open karakter.
  Zeker voor herhaling vatbaar

  #10517
  Profielfoto van Petkel
  Petkel
  Participant

  Pffff wat een gezeur zeg, blijf dan thuis. Helemaal eens met stelletje apeldoorn. Ps het is geen beurs meer hé, maar een festival! Minder stands is perfect, verkopen nagenoeg toch allen dezelfde speeltjes.

  #10520
  Profielfoto van Stel050
  Stel050
  Participant

  De speeltjes en stands kan ik me nog in vinden, maar de rest heb ik gewoon mijn ervaringen en ideeën over uitgesproken. En dat is niet bedoeld om te zeuren, maar gewoon om mee te denken.
  Ik heb namelijk meer mensen mensen over deze punten gehoord.

  We hebben overigens best genoten.

  #10553
  Profielfoto van brabostel
  brabostel
  Participant

  Stel0595. Het was vrijdag ook heel heet in de ruimte met het bed on het doolhof. Ook heel druk. De lucht was alles behalve fris. Wat meer frisse lucht en licht had ook wel gemogen van ons.
  Leuk om je mening en verbeter punten te lezen. Maar het is moeilijk om het voor een ieder goed te doen. De 1 wil dit of dat, en de ander mee afwerk plekken.
  En hopelijk komt dave volgend jaar wel draaien.

  • Deze reactie is gewijzigd 2 jaren geleden door Profielfoto van brabostel brabostel.
  #10580
  Profielfoto van Kluifje
  Kluifje
  Participant

  https://www.facebook.com/vkmag/posts/1481593685184839:0

  Schandalig dat er beelden van het funhouse op Facebook verschijnen , stond vast in de kleine lettertjes…

  #10581
  Profielfoto van femdom.male-bi
  femdom.male-bi
  Participant

  Wij vonden de muziek te veel aanwezig op de gehele beurs. waren zelfs afgeleid hierdoor soms. het is wel dat ze maar 2 usb stickjes bij hadden met muziek ;-).
  @ kamastura – graag volgende keer het line array beter laten afstellen dan heeft de rest van de beurs er geen last van

  #10606
  Profielfoto van HarrieW
  HarrieW
  Participant

  Wij hebben juist enorm genoten van de vrouwelijke DJ op zaterdagavond. Een actief bezoekje aan het doolhof afwisselen met lekker een drankje op met de beats bij de bar is ons zeer goed bevallen en mag wat ons betreft blijven. En ik heb daar zeker nog veel meer mensen van zien genieten. Ben nog steeds benieuwd wie de DJ in kwestie was. Weet iemand dit?

  #10608
  Profielfoto van Ruud
  Ruud
  Participant

  Welke tijd was die DJ dan kunnen we even terug in de planning kijken wie je bedoeld .

  #10611
  Profielfoto van HarrieW
  HarrieW
  Participant

  In mijn beleving heeft ze de hele avond gedraaid. Vanaf dat ik binnen was ongeveer 21:00 uur tot sluit. Knappe meid met vette skills.

  #10617
  Profielfoto van Aphrodite7989
  Aphrodite7989
  Participant

  Wij vonden ook dat de muziek heel overheersend was; er was eigenlijk geen plek waar je even rustig kon gaan zitten. Dit was de editie hiervoor wel mogelijk en erg prettig tussen alle drukte door!

  #10620
  Profielfoto van
  Anoniem

  Stel0595…….ik ben het geheel met jullie eens en zie het dan ook absoluut niet als een puur negatief verhaal. Vooral de muziek en de absoluut niet frisse geur in het doolhof. Verder leuk festival hoor maar de organisatie is moeilijk te bewegen om veranderingen door te voeren die geld kosten. De mini schermpjes in de bioscoop……daar klagen mensen al jaren over.

  #10685
  Profielfoto van JongKoppel
  JongKoppel
  Participant

  Leuk festival, veel plezier gehad.
  Echter was het in de grote kamer in het doolhof wel erg heet, dit heeft ons niet weerhouden om daar heerlijk van elkaar te genieten en naar anderen te kijken.
  Voor het eerst in de cinema erotique geweest, viel ons zeer tegen. Weinig actie op het scherm en daardoor ook statisch publiek. En die beeldschermen… dat je daar geld voor durft te vragen, beemers bestaan al meerdere jaren hoor!

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen