4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #14356
  Profielfoto van XYZ8
  XYZ8
  Participant

  Wij hebben ooit onze eerste stappen in de wereld van ‘openbare seks’ en swingen op de KamaSutra Beurs gezet, en waren inmiddels al een jaren niet meer geweest, alleen nog maar naar clubs.
  Omdat dit de laatste editie was wilden we nog 1x gaan.
  Gisteren (Vrijdag) zijn we dus geweest. Het was druk, heel druk.
  We kunnen natuurlijk niet vergelijken met de afgelopen jaren, maar wel met een aantal jaren geleden toen we vaker gingen.

  Op de beursvloer zelf vooral heel veel ‘shoppende en kijkende mensen’, vooral giechelen (of botte opmerkingen maken) als ze iets zien dat ze niet gewend zijn.
  Leuk om de standjes af te lopen, maar nou niet per se opwindend ofzo.
  De hoek met foodtrucks was zelfs alles behalve opwindend, maar waarschijnlijk ook niet zo bedoeld.
  We zijn heel even in het Funhouse geweest, maar daar gebeurde op dat moment niet zoveel, we waren er met 3 koppels, dus daar waren we vrij snel weer uitgekeken. Ongetwijfeld speelde mee dat het nog vrij vroeg op de avond was.
  Het doolhof zijn we niet ingeweest, want daar stond een rij bijna zo lang als in de Efteling, dat vonden we te lang duren.

  Wel zijn we in het Swingerscafé geweest, dat was zoals ik me altijd heb herinnerd, veel relaxter en gemoedelijker dan op de rest van de beursvloer.
  Mijn vriendin had een zwart doorschijnend topje met een open buik en daaronder een zwarte BH, maar die BH ging in het swingerscafé vrij snel uit en bleef alleen het doorschijnende topje over. Op de rest van de beursvloer zou je waarschijnlijk aangestaard worden, maar hier kon dat gewoon.
  Het actiegedeelte was zoals we kenden van eerdere edities, met een paar dingen die ons opvielen.
  Zo was het op meer plaatsen echt donker dan dat we ons van vroeger herinnerden, wat ons betreft iets te donker (dat hoort in de darkroom uiteraard, maar daarbuiten mag het netje ietsje schemeriger zijn)
  De enige plek waar een paar gloryholes te vinden waren was bij de traliekamer, en dat vond ik erg jammer. Ik had graag van de gloryholes gebruik gemaakt, maar hier nodigde het niet echt uit.
  De gloryholes is nu net iets dat je bij de meeste parenclubs niet vind, dus dat vond ik jammer.
  Iets dat ook anders is dan in de meeste parenclubs is de gemiddelde leeftijd. Die ligt in het swingerscafé op de KamaSutra beurs een stuk lager, en dat vonden wij (als misschien niet meer piepjong maar wel altijd op ons uiterlijk een jaar of 10 jonger geschat koppel) wel fijn.

  Een leuke ervaring in het swingerscafé die ik nog even wil delen was een jong stelletje (leeftijd hooguit half in de 20?) die bezig waren op een bedje, zij heerlijk verwend wordend door hem.
  Wij bleven een paar seconden staan kijken en zij wenkte meteen of ik mee wilde doen, als mijn vriendin dat goed vond (en dat vond ze)
  Ze zei dat ze een extra man nodig hadden, en ik vroeg waarom. Zij antwoorde dat ze graag een andere man wilde pijpen.
  Vervolgens heeft ze om de beurt haar vriend en mij gepijpt.
  Daarna vroeg ze aan ons wat we nu wilden, waarop haar vriend zei ‘neuken’. Tegen mij zei ze ‘Hij gaf als eerste antwoord, dus hij mag eerst. Maar als je deze (condoom) omdoet mag jij daarna’.
  Even mijn vriendin aangekeken, maar die wilde dat toch liever niet, dus wij zijn naar hun blijven kijken terwijl ze bezig waren. Daarna bedankt en afscheid genomen.
  Toen we net weg waren zei mijn vriendin ‘Met de meeste vrouwen wil ik het niet, maar als je het met haar had willen doen had het eigenlijk toch wel gemogen’….. maar ja, toen waren ze inmiddels weg en we zijn ze ook niet meer tegengekomen om een vervolg voor te stellen.
  Mocht je jezelf in dit verhaal herkennen, neem dan gerust contact op. Jullie hadden overigens een Brabants klinkend accent en de vrouw had een navelpiercing en tongpiercing. En jullie waren net als ons niet al te lang.

  Kort samengevat: Deze laatste editie van de KamaSutra beurs was leuk om na een aantal jaar afwezigheid weer eens mee te maken, onvergetelijk was het zeker niet, helaas.
  Wat wel een leuke herinnering zal blijven is de ervaring met het jongere stel in het swingerscafé.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 4 maanden geleden door Profielfoto van XYZ8 XYZ8.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 4 maanden geleden door Profielfoto van XYZ8 XYZ8.
  #14362
  Profielfoto van XYZ8
  XYZ8
  Participant

  Nu het in ons vorige bericht toch even ter sprake kwam:
  Wij gaan af en toe naar parenclub Fata Morgana en hebben het daar altijd naar onze zin, maar ons valt wel op dat de gemiddelde leeftijd relatief hoog ligt.
  Er zijn wel koppels van onze leeftijd of jonger, maar niet erg veel, en dat is mede omdat wij er zelf jonger uitzien dan we zijn toch waar onze voorkeur ligt.
  Weet iemand een vergelijkbare club maar meer jongere mensen komen?

  #14364
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  Hi XYZB, leuk om jullie ervaringen van nu ten opzichte van ‘vroeger’ te lezen. Wij zijn gisteren voor de derde keer geweest. Daarvoor in januari dit jaar en september vorig jaar. Wij zijn dus nog niet zo ervaren, en eigenlijk ook niet qua swingen. Nu de KS voor het laatst is (geweest) overwegen wij ook eens naar een parenclub te gaan. Wij kregen de indruk dat wat jongere/jonger ogende mensen naar de Fun4two gaan. Is dat mss iets voor jullie?

  #14368
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste XYZ8,

  Bedankt voor je uitgebreide reactie. Wat leuk dat jullie na al die tijd onze laatste editie hebben bezocht! Jammer om te horen dat niet alles is bevallen gisteravond. We hebben met alle tips en berichten uiteraard actie ondernomen en gezorgd voor aanpassingen in het doolhof, extra personeel en beveiliging. We hopen er met alle bezoekers nog een mooie laatste editie van te kunnen maken!

  Groetjes, KamaSutrA

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen