23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)
 • Auteur
  Berichten
 • #10268
  Profielfoto van Trueloveforever
  Trueloveforever
  Participant

  Wij hebben elke editie enorm genoten in het doolhof, vooral bij de gloryholes. Zo ook zaterdag weer.
  Toch hebben we ook feedback richting organisatie.

  We vonden de temperatuur in het doolhof veel te hoog. In de smalle gangen, bij het bed en bij de gloryholes was het niet aangenaam.

  We vonden het op veel plekken TE donker. Weinig licht is spannend, maar er was op veel plekken wel HEEL weinig licht.

  De gloryholes blijken op het forum en ook in de praktijk HEEL populair te zijn. Het was er dan veelal ook megadruk en warm. Waarom deze ruimte niet dubbel zo groot?

  Er zou een friemelwand zijn die wij niet hebben gevonden (tenzij dit het rechter gordijntje was bij de gloryholes. In dat geval was er geen contact mogelijk met anderen binnen het doolhof en was het daardoor alleen maar graaien van buiten het doolhof).

  #10275
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Was idd erg warm en iets meer licht zou bevoordelijk zijn om naar de vele actie te kunnen kijken..

  #10277
  Profielfoto van Stel050
  Stel050
  Participant

  Daar zijn wij het zeker mee eens, de temperatuur mocht inderdaad wel iets lager, en iets meer verlichting zou wel wenselijk zijn.

  #10281
  Profielfoto van
  Anoniem

  Deze ‘klachten’ heb ik al vaker vernomen en ook zelf ondervonden. Ontzettend heet weer dit weekend en op plekken TE donker. Idd zou de ruimte met de Glory Holes minimaal 2 keer zo groot moeten zijn. Ik hoop dat de organisatie voor de volgende editie wat gaat investeren in de bestaande attracties…..een make over zal ik maar zeggen.

  #10293
  Profielfoto van ChrisRoad
  ChrisRoad
  Participant

  Het was bloedheet….

  #10295
  Profielfoto van Soulmates 41v48m
  Soulmates 41v48m
  Participant

  Veel te warm en veel te donker compleet mee eens
  En waarom niet de mensen die aan de kant van de gloryhole s binnen gaan laten betalen ?
  Laat ze ook betalen en geef ze een jeton die ze naar de koppeltjes kunnen geven voor fijne ontmoeting en die de koppeltjs terug kunnen inruilen voor andere toegang en of drank

  #10314
  Profielfoto van Bi stel48
  Bi stel48
  Participant

  Zou ook graag meer licht willen vooral bij het grote bed in het doolhof, de gene die daar genieten maakt het niet uit of ze gezien worden althans wij niet.

  #10318
  Profielfoto van Stel1987
  Stel1987
  Participant

  Licht vinden wij niet zo belangrijk dat was misschien zelfs wel lekker… maar rondom dat bed was het zo giga heet!! Terwijl ik denk dat de organisatie zelf ook wel snapt dat de bezoekers daar niet stil liggen… en het bleef nog lang onrustig…. heerlijk

  #10393
  Profielfoto van brabostel
  brabostel
  Participant

  Ja het was vrijdag avond om 21 uur heel druk op het bed in het doolhof, er omheen ook. Het was ook heet binnen.

  #10400
  Profielfoto van ChrisRoad
  ChrisRoad
  Participant

  Het blijft uniek..Het doolhof. Ook al durf je zelf niet alles….Ik stond letterlijk met mijn broek op de enkels mijn vrouw te verwennen toen er een paar andere vrouwenhanden voorbij kwamen. Kortstondig..Zo weer weg…Maar zo leuk….

  #10431
  Profielfoto van Aphrodite7989
  Aphrodite7989
  Participant

  Wij hebben de friemelwand ook niet gevonden! Dat was een teleurstelling voor ons. Daar had ik me zo op verheugd!

  #10436
  Profielfoto van koppel2228
  koppel2228
  Participant

  Voor ons 1ste maal in het doolhof (zondag rond 18u), het was inderdaad op sommige plaatsen heel donker. Na wat rondkijken zagen we 2 bedden naast elkaar waar een ander koppel bezig was, denk dat dit het “groot bed” was.. kregen we zelf zin en hebben we er naast genoten van elkaar. Was onze eerste ervaring en toch leuk om andere bezig te zien en mensen die komen piepen. Maar inderdaad na tijdje veel te warm

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 10 maanden geleden door Profielfoto van koppel2228 koppel2228.
  #10440
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  Wij hadden de indruk dat het doolhof dit keer wat kleiner was qua opzet dan in september het geval was, maar dat kan er ook aan liggen dat september onze eerste keer was

  #10458
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Bedankt voor het delen van jullie ervaringen.

  We doen ons best om het in het Erotisch Doolhof voor iedereen naar de zin te maken. Omdat we na de september editie veel vragen kregen naar uitbreiding van de Gloryholes was deze ruimte afgelopen festival twee keer zo groot, fijn om te horen dat dit goed was bevallen. Betreft het licht blijft het lastig. Wat voor de een misschien te donker is, is voor een ander juist precies wat hij/zij zoekt. We hopen op jullie begrip.

  Tot de volgende editie!

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

  #10462
  Profielfoto van stelletjeapeldoorn
  stelletjeapeldoorn
  Participant

  In september was er nog iets van een zacht rode verlichting bij het grote bed en kon je er helemaal omheen lopen. nu was er geen verlichting en stond het bed tegen een muur aangeschoven.
  Ik denk dat omdat de bovenkant afgesloten is door het donkere doek er niet goed geventileerd wordt en het daardoor erg warm wordt.
  Ik ga er niet vanuit dat er kachels in het doolhof staan 🙂
  misschien de volgende keer wat experimenteren met stukken doek weg laten op de gangpaden, maar niet op doodlopende hoekjes en plaatsen waar bedden staan.
  er is dan meer ventilatie, en wat meer lichtinval……

  #10490
  Profielfoto van sweetandnaughty
  sweetandnaughty
  Participant

  Lag het dan toch niet aan ons dat wij niets hebben gevonden dat ons een ‘friemelwand’ leek…? En we waren ook best nieuwsgierig om eens één en ander te verkennen bij de gloryholes, maar dat was een reeks lege gaten toen wij enkele keren gingen kijken (tenzij af en toe een nogal wild en ruw rondzwaaiende arm of zo.. werden we ook niet heet van)

  #10496
  Profielfoto van Flitspaal
  Flitspaal
  Participant

  @sweetandnaughty, wanneer zijn jullie precies bij de gloryholes gekeken?
  Ik heb namelijk best een tijd aan de andere kant doorgebracht en toen werd er veelvuldig gebruik van gemaakt 🙂

  #10498
  Profielfoto van sweetandnaughty
  sweetandnaughty
  Participant

  ja, we zeggen natuurlijk niet dat er niets gebeurd is en geen gebruik van gemaakt is, we lezen ook wel op het forum dat het er op andere momenten heel anders aan toe gaat 😉 alleen niet toen wij er waren en dat vonden we wel jammer 😉

  #10500
  Profielfoto van Flitspaal
  Flitspaal
  Participant

  Ja, vandaar dat ik ook benieuwd was naar wanneer jullie precies bij de gloryholes waren en misschien even een PB’tje zodat we er een volgende keer voor kunnen zorgen dat er wel wat gebeurd 😉

  #10511
  Profielfoto van Trueloveforever
  Trueloveforever
  Participant

  Beste kamasutra organisatie,

  Dank voor de reactie. Ik mis echter in de reactie eea.
  U zegt niets over de temperatuur, hetgeen toch vaak terug komt op dit forum.
  Daarnaast zegt u niets over de friemelwand.
  Verder bent u blij dat het gewaardeerd wordt dat de ruimte met gloryholes 2x zo groot was. Dit klopt natuurlijk, maar de feedback zegt deze nog groter te maken, gezien de populariteit van dit onderdeel. Ook hierover zegt u niets.

  #10571
  Profielfoto van ChrisRoad
  ChrisRoad
  Participant

  Temperatuur was het grootste struikelblok denk ik. Zaterdag avond…Denk rond 2100 uur….We liepen op een muur van warmte af….Het was een prachtige aanblik, een vol bed met mensen die sex hadden…En veel mensen en omheen te kijken en te foezelen. Maar dermate warm….En zuurstof arm volgens mij….Dat we toch maar gevlucht zijn, mijn vrouw en ik. Je wilt daar ook niet van je stokje gaan tenslotte.

  #14721

  Beste organisatie, graag enkele opmerkingen over het doohof.

  – Allereerst een principiële vraag: op de site staat 10 euro inkom, op de beurs vragen jullie 15 euro. Het gaat mij niet over die 5 euro, maar over het principe. … Toen ik ernaar vroeg kreeg ik als antwoord omdat et zo’n succes is betaald iedereen dat toch en hebben we meer inkomsten …

  – er was op sommige plekken veel te weinig ventilatie, waardoor het veel te warm was, maar ook niet erg fris rook … zaterdag rond 21 uur lag het grote bed volledig vol en stonden er rond het bed massa’s mensen te geilen, maar het “stonk” er en er was veel te weinig zuurstof …

  – de verlichting aan sommige stukken friemelwand waren net als uit een horrorfilm. Verlichting aan de kant van het doolhof, en niet aan de andere kant, waardoor je enkel graaiende armen zag en verder niets. Een betere zombiefilm verbleekt bij dat zicht, maar helaas roept dat geen gevoel van geilheid op …

  – de eerste gloryholes (redelijk verlicht, vlak bij de “hoofdgang”) waren wel een succes. Erika gaat daar nog lang aan terugdenken, en enkele mannen aan de andere kant ook aan haar :):)

  #14726
  Profielfoto van gdc1976
  gdc1976
  Participant

  Wij zijn vrijdagavond geweest en ook toen was het (veel) te warm. Wat mij verder erg stoorde was de grote hoeveelheid single mannen die rond liepen en behoorlijk opdringerig achter mensen (vrouwen) aan bleven zitten…
  mocht er nog een volgende editie komen zou hier zeker naar gekeken moeten worden wat ons betreft.

23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen