15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • Auteur
  Berichten
 • #10623
  Profielfoto van Curious_couple
  Curious_couple
  Participant

  Samen met mijn vriendin ben ik op de zondag voor de eerste keer naar het KamaSutra festival geweest. Niet wetende wat we konden verwachten, zijn we het doolhof ingegaan.
  Het was vrij vroeg in de middag, toen nog rustig. Spannend, de donkere gangen verkennen. Mijn hart ging als een gek tekeer. Op een gegeven moment zagen we een eerste stel intens zoenen, en verderop in een hoekje was een stel doggystyle bezig. Inmiddels raakte wij ook opgewonden. Uiteindelijk bij een soort dubbelbed aangekomen, naast een ander stel aan de gang gegaan. Eerst heb ik mijn vriendin heerlijk gebeft en daarna in verschillende posities sex gehad (met naast ons het andere stel). Ontzettend spannend en opwindend. Nooit gedacht dat we zo ver zouden gaan, maar het ging vanzelf. Later die middag en avond nog twee keer terug geweest in het doolhof, en het nog een paar keer gedaan. Één keer staand, doggy style in de grote ruimte met meerdere bedden, terwijl zeker 3 stellen in die ruimte hetzelfde deden! Wow!!
  Geweldig genoten! Wij komen zeker terug.
  Man, 30 jaar (kort blond haar), vrouw 28 jaar (zwart lang haar).

  #10625
  Profielfoto van jongstel
  jongstel
  Participant

  Voor ons ook de 1e keer op de beurs, vooraf niet wetende wat ons te wachten stond. Wat later op de middag ook maar eens een kijkje gaan nemen in het doolhof, daar werd ons al snel duidelijk wat het precies inhield. Na wat rondgelopen te hebben en hier en daar naar wat stelletjes gekeken, kregen we er samen ook aardig zin in. Hoelaat was je 2e keer in de grote kamer ? Ik denk dat wij 1 van de 3 stelletjes zijn haha, maar blijft toch gek dat het je op het moment niks uitmaakt of er nou iemand staat te kijken of niet na mijn mening ben je daar op het moment niet mee bezig. Al met al zeer goed bevallen en een zekerheidje in september om weer eens te gaan.

  #10634
  Profielfoto van koppel2228
  koppel2228
  Participant

  Wij hebben ook voor de eerste keer op de beurs geweest. Denk dat wij tussen 17.30 – 19u in het doolhof waren. Was spannend om binnen te gaan en dan eenmaal binnen en je ziet koppeltjes bezig, kregen we zelf zin. Waar 2 bedden samen stonden, zagen we een koppeltje bezig en hebben wij effe gekeken en ons ernaast gezet. En zijn we zelf begonnen omdat het zo geil was. Was toch een leuke ervaring om te genieten van elkaar waar iemand anders ook bezig is en sommige mensen komen piepen. Toch denk ik van vele mensen die komen piepen, dat ze niet durven erbij komen of de stap durven zetten om te genieten bij de rest 😀

  #10637
  Profielfoto van ChrisRoad
  ChrisRoad
  Participant

  Wij waren er ook zaterdag middag/ avond…Tweede keer beurs/ festival, eerste keer doolhof. Eerst voorzichtig doolhof wat aftasten…Maar als je andere mensen zo heerlijk bezig ziet…..Dan wil je zelf ook. Grote kans dat je ons doggystyle getroffen hebt. Was erg opwindend….

  #10648
  Profielfoto van jongstel
  jongstel
  Participant

  Wij waren inderdaad ook zondag aanwezig rond 18:00uur in het doolhof maar aan de verhalen te lezen moeten we elkaar gezien hebben, volgens mijn vrouw begonnen wij en volgde meerdere, al met al een leuke ervaring vooral met meerdere stellen bij elkaar, bij ons zo goed bevallen om zeker volgende keer weer te gaan en wellicht meer te proberen met andere.

  #10663
  Profielfoto van Curious_couple
  Curious_couple
  Participant

  Leuk om te horen dat jullie soortgelijke ervaringen hebben. Het moet inderdaad rond 18:00 uur zijn geweest in de grote ruimte. Eens jongstel, dat het op een gegeven moment niks uitmaakt of er andere mensen bij zijn. Het was juist erg spannend om bekeken te worden. En dat meer stellen daardoor hetzelfde doen. De volgende is in september? Nog even wachten dus, maar ik wil zeker weer gaan en misschien wat andere attracties uitproberen.

  #10680
  Profielfoto van jongstel
  jongstel
  Participant

  Het was inderdaad leuk om te doen, niet verwacht dat het zo zou lopen alles blijft toch nieuw. Ik heb er zelf niet op gelet maar mijn vrouw gaf aan toen wij begonnen dat de rest direct mee deed. Denk ook wel dat vele de kat uit de boom kijken dat het voor meerdere nieuw is. Maar leuk dat het jullie ook is bevallen en in september terug keren, onze intentie is vooral plezier hebben en open staan voor nieuwe dingen

  #10692
  Profielfoto van JongStelNHN
  JongStelNHN
  Participant

  Wij hebben zowel zaterdag als zondag enorm veel plezier gehad in het doolhof.
  Mijn vriendin heeft haar eerste VV ervaring gehad, want we ontzettend spannend vonden. Dit was zaterdagavond even voor 0:00 uur.
  We stonden in de gang met de tralies ertussen en het andere stel stond aan de andere kant. Wie was dit stel?
  verder hebben we ons zondag nog uitgeleefd in de darkroom. We waren bezig op het middelste bed met aan iedere kant nog een stel naast ons.
  We kunnen nu al niet wachten tot september!

  #10701
  Profielfoto van Petkel
  Petkel
  Participant

  Ook na de beurs gaat onze 100% fakevrije groep op kik door en is het heeel gezellig…. meld je aan bij ons op kik, wij heten : petkel

  #10730
  Profielfoto van genieters
  genieters
  Participant

  @jongstelnhn: wij hebben ook een soortgelijke ervaring gehad in het doolhof bij de tralies op zaterdagavond. Weet alleen het tijdstip niet meer precies. Wellicht waren wij het?

  #10735
  Profielfoto van Stel39
  Stel39
  Participant

  Was plezante ervaring in het Doolhof, wij kijken er al naar uit om in september terug te gaan.

  #11502
  Profielfoto van stelletjeapeldoorn
  stelletjeapeldoorn
  Participant

  op Zaterdag toevallig?

  #11505
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Wij gaan ook weer vrij en zaterdag….nu al zin in.joro

  #13084
  Profielfoto van Cedinah
  Cedinah
  Participant

  De stap om het doolhof in de te gaan vorige keer was wel heel spannend, zijn er toch uit gebleven en hebben alleen veel gekeken op de beurs. Nu gaan wij de vrijdagavond en omdat het de laatste keer is willen we ook echt daar gebruik van maken. Onze interesses gaan uit naar mvv ervaring, toch is ons opgevallen dat er veel stellen of mannen op de beurs lopen. Wij v (22) m (24) hebben er zin in.

  #13092
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  In het doolhof zullen jullie (als het goed is) alleen stellen tegenkomen. Singles zijn niet toegestaan. Als je het forum een beetje doorpluist zal je zien dat er meer stellen rond lopen die in zijn voor mvv

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen