3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #9446
  Profielfoto van sirrodekater
  sirrodekater
  Participant

  Dit heb ik net bedacht als leuk spel voor swingers.

  Here to party.

  Dobbelsteen.
  Kom
  Veel kussens zodat je comfortabel kunt liggen of zitten.
  Condooms voor de gene die dit graag willen.
  Dingen om leuke grappige opdrachten uit te voeren zoals een dildo, vibrator, glijmiddel, massageolie en ballonnen die je kapot moet maken door te knuffelen of op te gaan zitten.

  Maak op de computer vragen en opdrachten en print deze uit. doe ze in een kom en stel de volgende regels op.
  Een opdracht moet zo beschreven worden:
  Doe (Opdracht) bij de persoon die het nummer heeft waar de dobbelsteen op valt voor (xx)seconden (hou de het aantal seconden niet te hoog. voor pijpen/beffen neem je maximaal 30 sec.vingeren maximaal 30sec. kussen maximaal 15 en neuken 25 tot 50 sec en geef daar ook bij aan dat indien een persoon nog niet nat of stijf is dit eerst mag worden berijkt door pijpen/beffen/fingeren,enz voor dat er geneukt word en dat ze een condoom mogen gebruiken).

  Kan de opdracht niet uit gevoerd worden om dat jij of de persoon een kleding stuk draagt die dit verhinderd dan moet je zelf een kleding stuk uit trekken.
  Opdrachten die dus tijd bedragen worden door de deelnemers gezamenlijk hard op af geteld
  Als je de vraag niet wil beantwoorden dan moet je een kleding stuk uit doen als je geen kleding stukken meer over hebt om uit te trekken dan mag iemand als je weigerd om een vraag te beantwoorden een sexuele handeling uit voeren op jou en die mag daar me door gaan tot dat een van de 2 stop zecht maar zal de handeling minimaal 30sec uitvoerden op je.

  Deel nummers uit. bv er zijn 3 jongen en 3 meiden dan geef je de eerste jonge 1 en 2 dan een meisje 1 en 2 dan 3 en 4 aan de volgende jongen en meisje en zo door. Zijn er meer van de een dan de andere dan verdeel je de nummer zo dat er een is die dan 3 nummers heeft (kies daar voor dan de persoon die de grootste sex drive heeft of die jij het leukste vind zodat die persoon lekker veel actie krijgt) of geeft eimand dan maar 1 nummer als die bv nog wat verlegen is en je de persoon wat wilt ontzien van actie.

  Zijn er meer deelnemers dan nummer setjes dan mogen nummer setjes opnieuw worden gebruikt en moeten de mensen die niet aan de beurt zijn kiezen wie de opdracht partner word. voor een het uit voeren van een opdracht of handeling word altijd een jonge of meisje gekoppeld aan het andere geslacht tenzij de persoon zelf het goed vind om de opdracht met het zelfde geslacht uit te voeren en de ander daar ook mee instemt.

  Het spel begint.

  Je pakt een papiertje en leest hard op voor wat er op staat dan gooi je de dobbel steen om te zien wie je gaat helpen met je opdracht. Je voert samen de opdracht uit of beantwoord samen de vraag. Daarna gaat het papiertje terug in de kom en is de partner waar je de opdracht mee uit gevoerd hebt aan de beurt om een papiertje te pakken uit de kom. Komt iemand klaar tijdens een opdracht dan mag deze rust nemen van het spel tot dat hij zij er weer klaar voor is en MOET tot die tijd zijn/haar nummers aan een ander geven als extra nummer boven op die die persoon al heeft zodat nu die persoon nu nog meer kans heeft om een opdracht te moeten uitvoeren.

  Het spel is afgelopen als iedereen klaargekomen is en er niemand meer wil verder spelen. Klaar komen tijdens het spel is verplicht als je eerder wilt stoppen met het spel en dat doe je door met de dobbelsteen te gooien en die persoon dan een seksuele handeling naar keuze op je uit te laten voeren tot dat je klaar bent gekomen.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren geleden door Profielfoto van sirrodekater sirrodekater. Reden: spelfouten
  #9448
  Profielfoto van Stel050
  Stel050
  Participant

  Klinkt leuk

  #9450
  Profielfoto van sirrodekater
  sirrodekater
  Participant

  In een wat aangepaste vorm zou het nog wel eens iets voor in een van de attracties kunnen zijn. Dat het dan wat soft gehouden word.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen