4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #5397
  Profielfoto van Beginnendstel68-70
  Beginnendstel68-70
  Participant

  Ik zie dat het forum al gevonden is door Poolse spammers.
  Kan hier iets beter op gelet worden of maak anders een meldknop aan die het mogelijk maakt bepaalde berichten te melden bij de moderators, zodat die forumvervuiling verwijderd kan worden.

  #5420
  Profielfoto van
  Anoniem

  Zoals jullie wellicht merken heeft de organisatie van de beurs niet zoveel met hun eigen website laat staan met de wensen van hun gasten. Slechte website en werkelijk geen enkele controle oftewel inzet van de medewerkers. Wij gaan voor de eerste keer, al heb ik al tickets en NH hotel geboekt, twijfel ik meer en meer om wel of niet te gaan.

  #5648
  Profielfoto van stel3428
  stel3428
  Participant

  Wij hebben nog maar even gewacht met het bestellen van tickets. Vorig jaar is er al een hele slag gemaakt welke niet ten goede kwam van de bezoekers (laatste beurs was de zaterdag erg rustig). Bijv kleiner maken van het doolhof etc om maar minder m2 te hoeven huren. Dit jaar wordt de enige nog leuke atractie, de sex on the beach club samengevoegd met het swingerscafe waardoor ook de laatste jongere stellen af gaan haken. Wij hebben dus maar besloten om voor t eerst sinds jaren en jaren niet meer te gaan.

  #6364
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Beginnendstel68-70,

  Wij hebben sinds mei dit jaar een geheel nieuwe website met daarbij een nieuw forum. Bij een nieuwe website komen inderdaad ook fouten en verbeterpunten kijken. De klachten van afgelopen weken zijn gebundeld en zo hebben wij afgelopen week een verbeterslag gehad wat betreft onze website. De Poolse spammers zijn tijdens deze verbeterslag ook meegenomen. Mocht je nog ergens tegen aan lopen dan hoor ik dat graag!

  Daarnaast draait het organiseren van het erotische festival juist om de beleving en interesses van onze bezoekers. Wij zijn vol op aan het vernieuwen geweest maar hebben de spannende attracties wel behouden. Deze attracties zijn natuurlijk wel in een nieuw jasje gestoken. Aankomende editie zullen wij de gehele beurshal gebruiken en is ook het grote Erotische Doolhof met de slipless bridge weer terug. Vanaf morgen zal de plattegrond online te vinden zijn onder het kopje Tickets & Info zodat jullie meer inzicht krijgen in wat er op het festival te vinden is.

  Vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen