9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • #4708
  Profielfoto van RHAM
  RHAM
  Participant

  Wij zijn een jong koppel(M25, V23) uit het noorden van het land. We zijn opzoek naar een gelijkgestemd stel rond dezelfde leeftijd, waarmee we samen onze grenzen kunnen ontdekken.
  Wij zijn volledig nieuw in deze wereld en kijken nog een beetje de kat uit de boom. Indien er een klik ontstaat willen we eerst een keer afspreken om elkaar te leren kennen.

  We overwegen om naar de beurs te gaan in september, maar willen dit graag in gezelschap van een ander stel doen.

  #4738

  Zie pb!

  #4766
  Profielfoto van Stelzoektx
  Stelzoektx
  Participant

  Wij zijn een stel van 29 en 31 jaar oud uit de omgeving Arnhem. Wij zijn op zoek naar leuke spannende nieuwe dingen om te ontdekken en zo ook de wereld van trio’tjes en (full) partnerruil. Wij zijn vrij nieuwe op dit gebied. En zoeken een leuk stel voor wie dit ook nieuwe is of voor wie al een beetje meer ervaren zijn.. Wij willen in september naar de beurs maar zoeken alvast wat leuk contact.

  Even over ons. Zij is 29, is 65kg, 175cm lang heeft een mooie Bcup en een lekker kontje. Ze is bischierig (heeft al ervaring met een vrouw). Hij is 31 jaar, is 92kg, met 178cm iets langer dan zijn vriendin, heeft een normaal geschapen pik van 15cm en heeft een goede uithoudingsvermogen. Hij is ook bischierig, nog geen ervaring. Wij wappen niet (dus geen pilletjes e.d.) en drinken soms een beetje alcohol. Wij zijn openminded en verwachten dat van jullie ook zodat we echt van elkaar kunnen genieten (man-man contact niet anaal).

  Wij zijn heel benieuwd naar jullie reactie!

  M&J

  #4769
  Profielfoto van Petkel
  Petkel
  Participant

  Hoi M&J, wij zijn ontdekkend aantrekkelijk stelletje van 37-35.

  #4798
  Profielfoto van RHAM
  RHAM
  Participant

  Stelzoektx, bedankt voor jullie reactie. Helaas is er, op basis van jullie reactie, bij ons geen ‘klik’. we wensen jullie veel succes met de zoektocht naar een geschikt stel, en veel plezier in september op de beurs!

  #5269
  Profielfoto van Jersab25
  Jersab25
  Participant

  Hoihoi! Wij zijn ook van plan om naar de beurs te gaan in september. Zijn al een aantal keer geweest maar dit is een nieuwe editie. Een klein beetje ervaring maar het lijkt ons leuk om daar ergens af te spreken. Wij komen uit het oosten van het land en zijn eveneens 25m en 23v jaar oud :). Stuur gerust een berichtje!

  #5490
  Profielfoto van stel9194
  stel9194
  Participant

  Hi RHAM 🙂
  Wij zijn een stel van 21(M) en 25(V). Wij zijn vorig jaar een keer naar de beurs geweest, wat heel erg tof was. Veel nieuwe dingen uit kunnen proberen. Dit jaar gaan wij ook weer en we zouden graag voor het eerst ook eens met een ander stel dingen uitproberen (mocht er een klik zijn natuurlijk). Uiterlijk maakt ons verder niet heel veel uit, zolang het maar gezellig is. Mocht het voor jullie wel uitmaken: man, 21, 188cm, 95kg en vrouw, 25, 171cm, 92kg, cupB.
  Misschien een idee om te appen voordat we eventueel zouden afspreken op de beurs?
  Groetjes!

  #5552
  Profielfoto van sittard
  sittard
  Participant

  Hallo wie 40 en 37 gaan voor eerst na de beurs lijk ons wel leuk om kennis te maken

  #5655
  Profielfoto van youngcouple12
  youngcouple12
  Participant

  Hallo, wij zijn 20 en 21 jaar en al een aantal keer op de beurs geweest. Nogsteeds kijken wij de kat uit de boom. We vinden het leuk om samen op de beurs te zijn, maar een gezellig drankje om elkaar beter te leren kennen kan natuurlijk. We horen het wel!

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen