7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #12503
  Profielfoto van
  Anoniem

  Wij lezen eigenlijk nooit iets over het sexbox theater en de peepshow,wil iemand zijn /haar ervaring kwijt? Zij wij ook wel nieuwsgierig naar.

  #12515
  Profielfoto van
  Anoniem

  Daar heb je helemaal gelijk in. Wij zijn daar vorig jaar ook niet wezen kijken. Dit jaar willen we, als het kan, alles bekijken.

  #12516
  Profielfoto van
  Anoniem

  Vond sexbox theater niet de moeite!…..peepshow ken ik niet of bedoel je daarmee de voyeur?

  #12517
  Profielfoto van
  Anoniem

  Dank je voor je reactie STEL 50,nee bedoel niet de voyeur,maar ik zie bij de attracties de peepshow er niet meer tussen staan,dus dat zal vorig jaar eenmalig geweest zijn denk ik.
  Wij waren vorig jaar op het laatste moment verhinderd Holland61,zoals het er nu voor staat gaat het dit jaar wel lukken,word voor ons de eerste keer KS.Dus voor ons is alles nieuw.

  #12526
  Profielfoto van
  Anoniem

  Ik heb vorig jaar (was voor ons de eerste keer) geen peepshow gezien?…..maar dat kan aan mij liggen! 🙂 Het leukst en meest spannende vonden wij de cinema, doolhof en voyeur. Deze keer zullen dat de voornaamste attracties zijn waar wij te vinden zijn……en deze keer voor het eerst het SC…….ik heb er zin in 🙂

  #13393
  Profielfoto van derek
  derek
  Participant

  Hoe moet ik de cinema zien. Ga je daar met zn tweeen zitten en komen dan bv mannen naast en achter je zitten die de vrouw gaan bevoelen of zijn het meer lounche sets waar je deels op kan liggen en waar mannen erbij komen liggen en eventueel meer doen als voelen

  #13416
  Profielfoto van
  Anoniem

  Een beetje lounge sets achtig maar je kan er niet echt op liggen. Het meest zitten er gewoon stelletjes die voornamelijk met elkaar bezig zijn, althans dat is mijn ervaring.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen