6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #8176

  Ik ben het vrouwelijk deel van een stel en ga zeker de show met de heren gaan bekijken,…… beleven….. hopelijk een beetje geinspireerd op ” Dancing bears “?

  #10455
  Profielfoto van Ruud
  Ruud
  Participant

  hoi
  helaas is er niet zo veel toegestaan als bij de Bears, en willen we het toegankelijk houden voor Alle dames , maar het is zeker de moeite waard.

  #10508

  Nou Ruud ik denk dat je de aanwezige dames onderschat… het is net voor velen een mogelijkheid om iets pikanter te gaan dan manlief mag weten 🙂 . Er was wel inkijk van buitenuit naar binnen en dat misschien vermijden in het vervolg.
  Ten andere de boys geven subtiel aan en de dames reageren……..misschien afwisselend een soft versie en dan weer een hardcore versie…. es kijken welke shows het meeste aan dames zal trekken????

  #10526
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  Voor ons was in september nu juist de kick dat ik enigzins kon meekijken met wat mijn vrouw op het podium deed (waaronder op het eind de betreffende stripper langzaam aftrekken; heel kort, maar toch 🙂 ). Wij dachten te zien dat de inkijk er dit jaar niet was, dus ze is niet naar binnen gegaan. Als die inkijk blijft, zal ze de volgende editie zeker weer een bezoekje aan de heren brengen

  #10540

  Dag setje,

  Als vrouw heb ik er wel een andere mening toe….. zelf ben ik gehuwde vrouw en weet ik een only woman-moment met de Boys heel goed te waarderen en te appreciëren zelfs in die zin dat als het van mij zou afhangen het best pittiger mag.
  Ik hoef daarbij geen kijkende heren en mijn echtgenoot is diezelfde mening toegedaan nochtans is hij soms ook vragende partij om toe te kijken als ik sexactief ben dus daar ligt het niet aan.
  Ten andere op de beurs als je het leuk vindt om je vrouw een andere man te zien aftrekken heb je veel andere mogelijkheden die zich daar beter toe lenen om er maar twee te noemen de voyeur ( heren genoeg te vinden die een nummertje met je vrouw in de voyeur zullen opvoeren) en nog eenvoudiger het erotisch doolhof met de gloryholes …… als je daar niet aan je trekken komt als echtgenoot-voyeur dan nergens denk ik….
  Maar goed dat is mijn mening als vrouw. is die beter dan de uwe …. neen zeker niet … ze is gewoon anders

  #10542
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  En die mening respecteer ik uiteraard ook 🙂 Misschien ook juist wel spannend om niet te weten wat er binnen allemaal gebeurt.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen