3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4630
  Profielfoto van Petkel
  Petkel
  Participant

  Hoi Helpdesk,
  Geen idee of we hier juist zijn, maar willen het graag toch melden. Een lid van deze gave site genaamd m33v31 blijkt helaas een man alleen te zijn, dat mochten wij helaas vandaag aan den lijven ondervinden. Dat is tot daar aan toe, dat hou je helaas lastig tegen, maar helaas hebben zowel ik als mijn vrouw in een gesprek met dit zielig manspersoon een grote mond etc etc gekregen daar lusten de katten geen brood van, helaas is dit voor mijn vrouw even de druppel en zal zij voorlopig ook niet alleen de site komen bezoeken. Helaas kunt u met deze info waarschijnlijk niet veel, maar voor ons is het een soort van opluchting.

  Groetjes PetKel

  #4633
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste PetKel,

  Wat vervelend dat deze persoon zich voordoet als iemand anders. Helaas kunnen wij dit soort gevallen niet voorkomen. Wij hopen dan ook dat dit niet vaker voor zal komen!. Hebben jullie deze gebruiker al kunnen blokkeren zodat verder contact uitblijft? Ik hoop dat jij en je vrouw snel weer leuk contact kunnen hebben met andere mensen!

  Ik hoor graag van jullie!

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

  #4644
  Profielfoto van Petkel
  Petkel
  Participant

  Hoi,

  Wij hebben deze persoon op alle mogelijke vlakken geblokkeerd. Verder kijken wij uit naar het vernieuwde festival in sept/okt.

  X

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen