5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #5040
  Profielfoto van stel3428
  stel3428
  Participant

  Ben benieuwd hoe dit gaat werken.. Veel bezoekers van de sotbc vinden de stap naar t SC te groot en daarbij is bekend dat in de sotbc meer jongere stellen zijn. Hopelijk gaat dit geen drempel worden voor de jongere, minder ervaren stellen. Wat wij dan wel weer pure uitbuiting vinden is de krankzinnig hoge toegangsprijs van t SC.. Tickets: 63 euro, doolhof 10 euro, cinema 10 euro, SC 40 euro, een hapje en drankje 20 euro (ong).. zit je op bijna 150 euro!!! Moet dit nu echt zo raar organisatie? Maar goed… Als t t echt helemaal waard is hoor je ons er niet meer over.. afwachten dus

  #5043
  Profielfoto van A&D
  A&D
  Participant

  Als je naar n parenclub gaat of je gaat op stap ben je dat ook kwijt met z’n 2e. Dus ik vind het nog wel meevallen.

  #5049
  Profielfoto van ZX6R
  ZX6R
  Participant

  Om o.a. die reden zijn hebben wij (23v en 27m) ook de stap gezet om naar een parenclub te gaan. Voor minder geld, veel meer plezier, leukere mensen, prima eten en drinken, kortom een fantastische avond!

  #5050
  Profielfoto van stel3428
  stel3428
  Participant

  Vraag me dan af welke parenclub 150 euro moet kosten.. De duurste waar wij geweest zijn is de fata.. maar dan krijg je wel heel wat voor terug maar dat koste geen 150 euro… en dat kost de fun ook niet.. maar goed.. we gaan t zien.. als t de 150 meer dan waard is vind ik t prima.. maar dan moet t SC en SOTBC heel wat te bieden hebben qua aankleding, mogelijkheden, voorzieningen zoals fijne bedden etc ipv die vieze plastick dingen etc etc..

  #5313
  Profielfoto van AnnaS
  AnnaS
  Participant

  Vraagje.

  Wij vonden de SOTB club het leukste van de hele beurs. Er heesrste een veel relaxere en een meer ongedwongen sfeer dan het SC. Waarom is de SOTB dan verdwenen?

  Dan nog een vraagje. Welke plekken zijn bedoeld om ook intiem te zijn. Je had voorheen de SC, Doolhof en SOTB. Is bijvoorbeeld die waterpijp tent ook voor intiem contact?

  Anna.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen