49 berichten aan het bekijken - 1 tot 49 (van in totaal 49)
 • Auteur
  Berichten
 • #14285
  Profielfoto van Domi
  Domi
  Participant

  Ja, het was druk op vrijdag. Erg druk. Wachten voor je naar binnen kon. Wachten voor attracties. Maar was het de onvergetelijke beurs? Voor ons was het een super avond, maar niet door de inbreng van de organisatie. Die lijkt moe te zijn.

  Extravagantie en prikkeling werd niet door de organisatie verzorgd, maar door sommige bezoekers. De meesten waren al dan niet met vriendengroep een avondje uit. Giechelend met mobiels in de aanslag om bij te schijnen en misschien wel stiekem te filmen als ze een spelend stelletje zagen. Bijna geen lounge bankjes of spannende hoekjes op de beursvloer, slechts te vinden bij de foodtrucks. Onhandig om te eten en niet direct de omgeving om erotisch geprikkeld te raken, tenzij je opgewonden wordt van een stel dat een hamburger eet. Een groot podium dat verdwaald aan de zijkant stond, met een bar te ver weg. Teruggrijpen naar het oude beursconcept was geen goed idee,

  Het doolhof was klein, maar wel leuk opgezet. Groot gemis was de de slipless bridge, waar veel vrouwen zich op verheugd hadden. Veel single mannen in het doolhof, vaak binnengekomen als onderdeel van een vriendenclub of via openstaande nooddeuren, die te opdringerig waren. De parkingsex was heel leuk idee, maar matig uitgewerkt. Wat prullebakjes in de buurt van de auto’s zou geen slecht idee zijn. Wel een aanrader voor mensen die nog gaan en het spannend vinden om bekeken te worden. Het funhouse zou er goed aan gedaan hebben om een gratis code te verstrekken.

  De bezoekers zijn nog niet moe, zij zoeken een laagdrempelig een spannend avondje uit. Zij willen kijken naar echte erotiek van mensen zoals jij en ik en willen grensverleggende erotische spanning beleven. En ondanks de kritische punten, daar slaagt de organisatie al jaren in. De organisatie heeft wat ons betreft na deze waarschijnlijk voor hun succesvolle beurs nog een taak. Prikkel je creativiteit, luister naar de bezoekers en orginaniseer nu die echt onvergetelijke editie. Wij zullen er zijn!

  #14302
  Profielfoto van Webmol
  Webmol
  Participant

  Prachtig verwoord Domi,

  Ik ben nu voor de 5e keer geweest en het viel best tegen in vergelijk met voorgaande keren. Erg jammer gezien het feit dat dit de laatste editie was.

  #14307
  Profielfoto van Amor(v)&Eros(m)
  Amor(v)&Eros(m)
  Participant

  Domi: Helemaal mee eens. Zijn al jaren trouwe bezoekers van de KSBeurs-festival en kijken er altijd naar uit. Helaas valt nu “definitief” het doek voor deze opzet. Vrijdag was het belachelijk druk. Een uitpuilend en te klein doolhof wat voor ons altijd de spannendste attractie was en waar ook wat gebeurde. Nu onmogelijk door de drukte en het nieuwsgierige kijk-vee. Bij te tralies in het vernieuwde doolhof werd je geconfronteerd met de graaiende mannen die zo uit een episode van de “Walking Dead” zouden kunnen komen. En dan hebben we het niet over de ronddolende alleenstaande mannen die willens en wetens illegaal toegang hebben verschaft tot de attractie. Controle was slecht. De lol was er snel van af. Helaas. Advies: Groter doolhof. Glory-holes(wanden) ook in het doolhof. De brug moet terug :-). Heb nog meer spannende ideeën voor deze attractie met de hoop dat we weer kunnen genieten en het leuk blijft. Voor iedereen… 😉

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van Amor(v)&Eros(m) Amor(v)&Eros(m). Reden: kleine tekstuele aanpassing
  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van Amor(v)&Eros(m) Amor(v)&Eros(m).
  #14308
  Profielfoto van hotdid
  hotdid
  Participant

  Juist gezegd.
  Wij zijn er elke editie geweest en hebben er veeel geleerd.
  Dit is voor ons de minste!

  #14345
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Hi,
  Bedankt voor jullie reactie en de tips. Vervelend om te horen dat jullie het zo hebben ervaren. We hebben alle tips ter harte genomen en aanpassingen in onder andere het Doolhof gedaan. Daarnaast hebben we extra personeel en beveiliging ingezet.
  We willen er als organisatie uiteraard nog een mooie en spannende laatste editie van maken.

  Groetjes, KamaSutrA

  #14353
  Profielfoto van XYZ8
  XYZ8
  Participant

  Wij hebben ooit onze eerste stappen in de wereld van ‘openbare seks’ en swingen op de KamaSutra Beurs gezet, en waren inmiddels al een jaren niet meer geweest, alleen nog maar naar clubs.
  Omdat dit de laatste editie was wilden we nog 1x gaan.
  Gisteren (Vrijdag) zijn we dus geweest. Het was druk, heel druk.
  We kunnen natuurlijk niet vergelijken met de afgelopen jaren, maar wel met een aantal jaren geleden toen we vaker gingen.

  Op de beursvloer zelf vooral heel veel ‘shoppende en kijkende mensen’, vooral giechelen (of botte opmerkingen maken) als ze iets zien dat ze niet gewend zijn.
  Leuk om de standjes af te lopen, maar nou niet per se opwindend ofzo.
  De hoek met foodtrucks was zelfs alles behalve opwindend, maar waarschijnlijk ook niet zo bedoeld.
  We zijn heel even in het Funhouse geweest, maar daar gebeurde op dat moment niet zoveel, we waren er met 3 koppels, dus daar waren we vrij snel weer uitgekeken. Ongetwijfeld speelde mee dat het nog vrij vroeg op de avond was.
  Het doolhof zijn we niet ingeweest, want daar stond een rij bijna zo lang als in de Efteling, dat vonden we te lang duren.

  Wel zijn wel in het Swingerscafé geweest, dat was zoals ik me altijd heb herinnerd, veel relaxter en gemoedelijker dan op de rest van de beursvloer.
  Mijn vriendin had een zwart doorschijnend topje met een open buik en daaronder een zwarte BH, maar die BH ging in het swingerscafé vrij snel uit en bleef alleen het doorschijnende topje over. Op de rest van de beursvloer zou je waarschijnlijk aangestaard worden, maar hier kon dat gewoon.
  Het actiegedeelte was zoals we kenden van eerdere edities, met een paar dingen die ons opvielen.
  Zo was het op meer plaatsen echt donker dan dat we ons van vroeger herinnerden, wat ons betreft iets te donker (dat hoort in de darkroom uiteraard, maar daarbuiten mag het netje ietsje schemeriger zijn)
  De enige plek waar een paar gloryholes te vinden waren was bij de traliekamer, en dat vond ik erg jammer. Ik had graag van de gloryholes gebruik gemaakt, maar hier nodigde het niet echt uit.
  De gloryholes is nu net iets dat je bij de meeste parenclubs niet vind, dus dat vond ik jammer.
  Iets dat ook anders is dan in de meeste parenclubs is de gemiddelde leeftijd. Die ligt in het swingerscafé op de KamaSutra beurs een stuk lager, en dat vonden wij (als misschien niet meer piepjong maar wel altijd op ons uiterlijk een jaar of 10 jonger geschat koppel) wel fijn.

  Een leuke ervaring in het swingerscafé die ik nog even wil delen was een jong stelletje (leeftijd hooguit half in de 20?) die bezig waren op een bedje, zij heerlijk verwend wordend door hem.
  Wij bleven een paar seconden staan kijken en zij wenkte meteen of ik mee wilde doen, als mijn vriendin dat goed vond (en dat vond ze)
  Ze zei dat ze een extra man nodig hadden, en ik vroeg waarom. Zij antwoorde dat ze graag een andere man wilde pijpen.
  Vervolgens heeft ze om de beurt haar vriend en mij gepijpt.
  Daarna vroeg ze aan ons wat we nu wilden, waarop haar vriend zei ‘neuken’. Tegen mij zei ze ‘Hij gaf als eerste antwoord, dus hij mag eerst. Maar als je deze (condoom) omdoet mag jij daarna’.
  Even mijn vriendin aangekeken, maar die wilde dat toch liever niet, dus wij zijn naar hun blijven kijken terwijl ze bezig waren. Daarna bedankt en afscheid genomen.
  Toen we net weg waren zei mijn vriendin ‘Met de meeste vrouwen wil ik het niet, maar als je het met haar had willen doen had het eigenlijk toch wel gemogen’….. maar ja, toen waren ze inmiddels weg en we zijn ze ook niet meer tegengekomen om een vervolg voor te stellen.
  Mocht je jezelf in dit verhaal herkennen, neem dan gerust contact op. Jullie hadden overigens een Brabants klinkend accent en de vrouw had een navelpiercing en tongpiercing. En jullie waren net als ons niet al te lang.

  Kort samengevat: Deze laatste editie van de KamaSutra beurs was leuk om na een aantal jaar afwezigheid weer eens mee te maken, onvergetelijk was het zeker niet, helaas.
  Wat wel een leuke herinnering zal blijven is de ervaring met het jongere stel in het swingerscafé.

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van XYZ8 XYZ8. Reden: schrijffout
  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van XYZ8 XYZ8. Reden: toevoeging
  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van XYZ8 XYZ8.
  #14363
  Profielfoto van XYZ8
  XYZ8
  Participant

  Nu het in ons vorige bericht toch even ter sprake kwam:
  Wij gaan af en toe naar parenclub Fata Morgana en hebben het daar altijd naar onze zin, maar ons valt wel op dat de gemiddelde leeftijd relatief hoog ligt.
  Er zijn wel koppels van onze leeftijd of jonger, maar niet erg veel, en dat is mede omdat wij er zelf jonger uitzien dan we zijn toch waar onze voorkeur ligt.
  Weet iemand een vergelijkbare club maar meer jongere mensen komen?

  #14366
  Profielfoto van Stel50+
  Stel50+
  Participant

  Zonder een hele recensie te schrijven…..ben het met Domi eens…..een andere vraag….wij 50…willen wel eens naar een parenclub. Welke raden jullie aan, Fata Morgana of Fun for 2?

  #14372
  Profielfoto van setje69
  setje69
  Participant

  Wij volgen deze ook even …☺️

  #14382
  Profielfoto van Hakinne
  Hakinne
  Participant

  Wij waren er gisteren ook en we zijn toch al heel wat keren op de kamasutra geweest maar deze keer was echt slecht,zo slecht dat we rond 22:30 de uitgang hebben gezocht.
  Vroeger lag er rode vloerbedekking op de grond ,nu liep je op een kale betonvloer(niet echt aangekleed)
  Het was echt te druk ,volgens ons hebben ze gedacht nog 1x cashen en er zo veel mogelijk binnen laten.
  Dit waren vooral giegelende twintigers die nog nooit in hun leven en erotische beurs bezocht hebben.
  Verder waren er overal grote wachtrijen voor en het doolhof was het meer schuivelen omdat het zo druk was,in het doolhof liepen ook veel mannen alleen rond die zich heel irritant gedroegen door zodra je maar ergens intiem ging staan ze al achter of naast je stonden met de leuter uit de broek.
  Het is maar goed dat dit de laatste beurs van de kamasutra is want als je het zo organiseert kun je het beter niet doen.

  #14395
  Profielfoto van ads75
  ads75
  Participant

  ik loop er nu
  had hoge verwachtingen .
  in januari vond ik de gogo danseressen super .
  helaas nu nog niet gezien .
  single mannen mogen nu meer locaties in
  gloryhole geweest maar was niks te zien misschien straks nog ff proberen
  parkingsex aan de singlekant zo donker dat je haast niks ziet.
  voyeur is erg druk straks ff kijken.
  ik roep al jaren dat er een kr een stand moet komen waar je een lapdance kan nemen maar helaas.
  tot nu toe valt het mij ook zwaar tegen.
  ik had beter verwacht

  #14397
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Hakinne,

  Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat het tegen viel. We hebben met de tips van gisteravond zeker wat gedaan en hebben extra personeel ingezet zodat de rijen sneller door kunnen.
  Groetjes, KamaSutrA

  #14398
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Ads75,

  Wat leuk dat je nu rond loopt op de beurs. Het is gezellig druk binnen! We hopen zeker dat je nog een paar attracties bezoekt want de spanning loopt steeds verder op en de sfeer wordt steeds beter 😉
  Goed te merken dat het bevalt dat je als single in meer attracties kan dan vroeger. We hopen dat je veel plezier hebt vanavond!
  Groetjes, KamaSutrA

  #14399
  Profielfoto van ads75
  ads75
  Participant

  tip tijdens de pauzes weer een paar gogo danseressen laten dansen net als afgelopen kr constant was

  #14409
  Profielfoto van Stel50+
  Stel50+
  Participant

  Jullie laten jullie jezelf toch geen zand in de ogen strooien met de reactie van de organisatie?…….ze proberen alleen maar positief te reageren op alle negatieve opmerkingen. Handige sales truck. En dat alles enkel om nog even grof te cashen!
  Enfin….ik denk dat ze deze reactie snel zullen verwijderen 😉

  #14412
  Profielfoto van Hakinne
  Hakinne
  Participant

  Idd stel50 ze lullen alles goed “we hebben van jullie commentaar geleerd en we hebben er wat mee gedaan duhhh dat lees ik al jaren maar ben altijd toch met plezier naar de beurs gegaan behalve gisterenavond.
  Maar ja wat doe je eraan NIKS

  #14431
  Profielfoto van ads75
  ads75
  Participant

  nee helaas viel het zwaar tegen .
  januari was beter zeker qua shows de doorlopende gogo sloeg beter aan qua sfeer.
  attracties leuk maar ik zit als single man niet te wachten om door iemand die ik niet kan zien afgetrokken te worden.
  ik zie liever gewoon mooie vrouwen dansen of lapdance geven.

  #14576
  Profielfoto van Domi
  Domi
  Participant

  Ik was het topic gestart met de hoop dat de organisatie de handschoen zal oppakken, niet dat ze de handdoek definitief in de ring gooien. Het is goed te zien dat de organusatie voor de zaterdag getracht heeft iets te doen met kritiek. Uit de reacties te lezen in andere topics, is dat niet effectief geweest. Jammer voor de zaterdagavond bezoekers.

  Het concept blijft uniek en het zou jammer zijn als dit zou verdwijnen. Wij zijn niet op zoek naar een parenclub, maar naar een soortgelijk evenement.

  #14589
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste allen,
  We begrijpen dat jullie er zo over denken. Echter proberen wij als organisatie voor iedereen een fijne ervaring neer te zetten. Bezoekers die meerdere dagen komen merken ook deze verschillen. Zeker als het druk is willen we iedereen zo goed mogelijk begeleiden om de sfeer te behouden.
  We hopen er met zijn allen vandaag een bijzondere en spannende laatste dag van te maken!
  Groetjes, KamaSutrA

  #14610
  Profielfoto van Stel87_83
  Stel87_83
  Participant

  Wij waren blij dat de SexClub on the beach weer terug was…
  Echter was het weg laten van de doorbitch voor ons een groot gemis…
  Nu hebben we best wel wat lol gehad om een ouder stel (hadden bijna onze grootouders kunnen zijn) die een hokje bezet hebben gehouden door heel lang met zijn mobiel bezig te zijn geweest.
  Vroeger was dit voor jonge stellen, beginnend.. Maar vooral voor STELLEN!
  Gisteren lagen we op een bedje, om op het moment dat we net een beetje intiem werden bijna alleen maar mannen voorbij te zien komen.. Zelfs aangesproken werd door een single man dat ik een mooie vrouw heb (bedankt voor het compliment trouwens). Kwamen op een gegeven moment 5 mannen voorbij die zelf sis en andere rare geluiden gingen maken. Of 2 mannen waarvan er 1 een FOTOCAMERA om zijn pols had hangen….
  Dit alles heeft ons erg verbaasd.
  We zijn echt niet bang voor een beetje exihobisme. Maar als voer voor wat rukvee te dienen voel ik mij te goed.
  Uiteindelijk nog wel een leuk stel leren kennen en ook nog plezier mee gehad.
  Maar inderdaad… voor een final edition veel pijnlijke missers gemaakt.
  Doolhof stond een rij voor van 10meter. Bleek nog slecht aangekleed te zijn ook,..
  Overal was het te druk, veel giechelaars, parkingsex erg simpel en slecht opgesteld…
  Beetje jammer…

  #14611
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Stel87_83,

  Wat leuk om te horen dat jullie tevreden zijn dat de Sex on the beach club weer terug is. Uiteraard jammer dat andere ervaringen minder positief waren. Het is zeker niet de bedoeling dat er opnames worden gemaakt. Omdat het vandaag de laatste dag is hebben we extra beveiliging ingezet om alles in goede banen te leiden.
  Hopelijk zien we jullie vandaag nog terug!
  Groetjes, KamaSutrA

  #14612
  Profielfoto van Eerstekeer
  Eerstekeer
  Participant

  Onze eerste keer naar de kamasutra beurs. Eerst hebben we wat rond gewandeld bij alle stands. Daarna hebben we verschillende attracties gedaan, sexbios, doolhof, shows op het podium bekeken. Daarna zijn we weer terug gegaan naar de sexbios waar iedereen al lekker aan het sexen was. We zijn naar het Swingerscafe gegaan en zaten op de eerste rij in de sexbios. Dit was echt een geweldige ervaring naast ons een stel waarvan de naakte meid erg genoot van het kijken van mij. Ze wordt lekker gelikt en kwam echt enorm klaar, dat ik mij aan het aftrekken was en mijn vrouw mij aan het pijpen was wond haar heel erg op zodat de echt gigantisch lekker klaarkwam. Dit was een topervaring. Haar vriend/man vroeg ons of we wilden switchen, maar daar was mijn vrouw nog niet aan toe. Ik had har graag gelikt, maar alle stapjes tegelijk. Deze ervaring bij de swingersclub maakt het echt een topavond. Daarna zijn we terug gegaan naar het doorhof en daar hebben we lekkere sex gehad met zijn tweeën.

  Misschien leest het stel uit het Swingerscafe dit, leuk. Was echt een hele mooie meid.

  Topavond om niet snel te vergeten.

  Nu zoeken voor alternatief voor de kamasutrabeurs

  #14629
  Profielfoto van Duopenotti
  Duopenotti
  Participant

  Tja, weet niet of het een alternatief is voor de beurs, maar wij organiseren swingerfeestjes. In een mooie club in Den Haag (met sauna’s, verwarmd zwembad etc.). Geen beurs, wel laagdrempelig. Gemoedelijke sfeer, veel mag, niets moet. Voor info, kijk even op http://www.swingfun4you.nl

  #14633
  Profielfoto van Devin27
  Devin27
  Participant

  Hey.
  heb dit jaar de eerste keer van de beurs gehoord.
  is het ook de moeite waard te gaan als zonde man?
  ben 26j, misschien wil iemand een beetje contact opnemen op vriendschappen of meer.
  alvast bedankt (:

  #14664
  Profielfoto van Sidney
  Sidney
  Participant

  Zie ik mijn reactie niet meer of ligt het aan mij

  #14666
  Profielfoto van Hakinne
  Hakinne
  Participant

  Nee hoor ligt niet aan jouw maar commentaar houden ze niet van en halen ze weg.dus ben benieuwd hoelang dit blijft staan

  #14667
  Profielfoto van Sidney
  Sidney
  Participant

  Ja merk het de waarheid komt hard aan dat deze ruk was

  #14669
  Profielfoto van Hakinne
  Hakinne
  Participant

  Zit er hard over na te denken om de landelijke media eens te vertellen hoe het werkelijk was,ze hadden zaterdag nog zon promo op hart van Nederland en bij RTL boulevard dat het allemaal top was de laatste kamasutra.ben benieuwd of ze dit ook weten dan

  #14682
  Profielfoto van Sidney
  Sidney
  Participant

  Ik had op de post al een reactie van een ander gehad en zijn beide weg
  Rare storing of niet

  #14683
  Profielfoto van Sidney
  Sidney
  Participant

  En stel50 jullie zijn nog mild
  Ik noemde de feiten hoe het echt binnen was vergeleken met vorige versies

  #14847
  Profielfoto van Stel2931
  Stel2931
  Participant

  Hoi Angel,
  Ik kan je vertellen dat er mensen zijn die exact dat idee hebben. Echter zijn wij van mening dat er juist meer aandacht besteed moet worden aan de aankleding voor een echt mooie en opwindende ervaring.
  Welke attracties moeten er volgens jullie zeker zijn?

  En interessanter nog:
  Wat voor nieuwe attracties zouden jullie willen zien?

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van Stel2931 Stel2931.
  #14851
  Profielfoto van Stel0595
  Stel0595
  Participant

  Misschien is het een idee om de beurs in tweeën te splitsen. Met in het eerste deel een soort markt met een podium en waar de entree max 25 euro is.
  En dan het tweede deel wat toegankelijk is tegen betaling van een toeslag, maar waar ook een dresscode gehanteerd wordt.
  In dat tweede deel kun je dan onbeperkt attracties in met oa een swingerscafe met jacuzzi, een doolhof in 2 delen. Waarvan 1 aarde donker en het tweede deel minimale verlichting.
  Ook zou het misschien een idee zijn om 1 van de dagen voor uitsluitend stellen te openen, zodat de bezoekers zelf de keuze kunnen maken of ze alleen stellen willen treffen of ook singles.

  #14857
  Profielfoto van Duopenotti
  Duopenotti
  Participant

  Jullie kunnen natuurlijk ook gewoon allemaal naar ons feestje komen ;-). We hebben er zelfs twee: Tease to Please is een laagdrempelig maar lekker luxe feestje enkel voor stellen en vrouwen en Sextravaganza is een feest voor stellen, mannen, vrouwen, T-girls etc. De feesten worden om de maand georganiseerd in een mooie club in Den Haag: met sauna’s, verwarmd binnenzwembad, dungeon met darkroom en gloryholes, bar met dansvloer, mooie kamers met bed en bad of jaccuzi etc. Volgende party (Tease to Please) op 21 oktober. Meer info op http://www.swingfun4you.nl

  #14858
  Profielfoto van
  Anoniem

  Zou je niet eens wat tijd gaan besteden aan een betere site? Dit is geen reclame zo…

  #14859
  Profielfoto van Samenswingen
  Samenswingen
  Participant

  Heyy, wij hebben een informatieve site gemaakt voor (beginnende) swingers. Van anaal spoelen tot jaloezie. Echt alles!

  https://samenswingen.nl

  Een particulier en vooral gratis initiatief van een swingersstel.

  Xxx
  Ray&Anita

  #14867
  Profielfoto van Duopenotti
  Duopenotti
  Participant

  @kanzi Zoals ook nadrukkelijk op de nieuwe (!) site vermeld staat wordt er hard aan gewerkt om ‘m in orde te maken. Verder staat alle informatie over het eerstvolgende feestje er wel al op en kun je ook reserveren via de site. Maar wil je perse een site zien die ‘af’ is kijk dan op deze site: http://www.colorotica.nl

  #14870
  Profielfoto van Stel50+
  Stel50+
  Participant

  @AS.ox SPOT ON!

  #14887
  Profielfoto van AS.ox
  AS.ox
  Participant

  Nou ja…… dat ze zelfs bij Kamasutra aan internetcensuur doen… ik ben even sprakeloos. Zie inderdaad dat de post van Angel ook verdwenen is, die had min of meer de zelfde kritiek.

  Ik begrijp de reden van deze censuur niet zo goed. Optie 1: ze gaan straks toch nog door met deze formule zei het in een totaal ander jasje of met andere opzet. In dat geval, ipv suggesties en opbouwende kritiek te verwijderen…. neem het ter harte en gebruik het om van jullie toekomst plannen een onvergetelijk evenement te maken. Optie 2: dit was het, ze stoppen, tellen de centen en hebben definitief de stekker er uit getrokken. In dat geval, waarom dan nog na afloop reacties verwijderen? Nu maakt negatieve publiciteit toch niet meer uit toch?

  Ik blijf bij mijn standpunt dat jullie ideeen de opzet gewoon geweldig is, maar dat (in iedergeval bij deze editie, voorgaande kan ik niet over oordelen) de afwerking en aankleding gewoon niet het niveau had dat je van een evenement als dit mag verwachten.

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van AS.ox AS.ox. Reden: klein foutje
  #14889
  Profielfoto van Stel50+
  Stel50+
  Participant

  Goed idee…..wellicht is het een idee om met wat (gelijkgestemde) mensen om de tafel te gaan zitten om ideeën uit te wisselen. Mijn man heeft tijd en zeer veel commerciële ervaring. Maar b.v. geen ervaring met evenementen en de opbouw daarvan. Zo heeft een ieder zijn/haar expertise en kunnen we wellicht iets moois uit ‘de grond stampen’.

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 2 maanden geleden door Profielfoto van Stel50+ Stel50+. Reden: Foutje
  #14894
  Profielfoto van Heftig1990
  Heftig1990
  Participant

  wij volgen en hopelijk vangen we iets op als een alternatief.
  onze eerste keer was het, nu willen we meer maar een parenclub is niet echt een ding voor ons.
  zijn benieuwd

  #14895
  Profielfoto van Stel0595
  Stel0595
  Participant

  Misschien iets om een kikgroep aan te maken om ideeën uit te wisselen? En misschien vanuit die groep ook kijken of er iets mogelijk is om op te zetten.

  #14898
  Profielfoto van Stel50+
  Stel50+
  Participant

  KIK groep aangemaakt….denk je een bijdrage te kunnen leveren en wil je er echt voor gaan…. naam is New Kamasutra

  #14911
  Profielfoto van AS.ox
  AS.ox
  Participant

  Dankje. Het is ook echt niet bedoeld als een heel negatief of een compleet afzeik bericht. Tussen mijn kritiek door staan ook genoeg complimenten naar de organisatie toe. Ik vind het oprecht knap wat ze in al die jaren neer hebben weten te zetten. Gooi op een verjaardag de naam Kamasutrabeurs eens op en iedereen kent het. Ik geloof oprecht dat ze in al die jaren heel wat grenzen hebben weten te verleggen en erg vernieuwend zijn geweest. En ik vind het hele concept en de opzet van de attracties gewoon geweldig! Ik vind het alleen jammer dat de rek er blijkbaar een beetje uit is. Opzich niet vreemd als je dit evenement zoveel jaar achter elkaar organiseerd, dan komt er een punt dat je creativiteit op is en dan is het gewoon tijd voor wat anders. En dat laatste hebben denk ik veel bezoekers ook ervaren. En dat is jammer. Begrijpelijk maar jammer. De verwachting is dan dat juist bij de allerlaatste editie alles uit de kast wordt getrokken. En dat viel tegen.

  #14912
  Profielfoto van Stel0595
  Stel0595
  Participant

  Ik kan de groep niet vinden op kik

  #14913
  Profielfoto van Domi
  Domi
  Participant

  @as.ox Eerlijk gezegd denk ik niet dat jouw reactie is weggehaald. Er staan veel hardere en kritischer bijdragen op het forum. Er zal wel technisch iets mis gegaan zijn.

  Ik deel jouw observaties volledig. Een erotische speeltuin voor volwassenen moet dat efteling gevoel geven.

  #14915
  Profielfoto van AS.ox
  AS.ox
  Participant

  Ik twijfel of het wel mogelijk is dat het een storing is. Bij een storing zouden de reacties van 1 iemand weg zijn, of de reacties tussen bepaalde tijdstippen. Nu zijn de reactie van Angel, en het bericht over de grafkistenbeurs samen met mijn bericht verwijderd. Alle 3 identieke berichten, zelfde strekking, zelfde punten van kritiek. Terwijl de berichten die er tussen, voor en na geplaatst zijn, wel zijn blijven staan. Misschien is het een technisch dingetje, zou kunnen, maar het is wel een beetje vreemd dat 3 bijna dezelfde berichten ineens verdwijnen.

  #14919
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Wie weet misschien dat Bobbi Eden de kamasutra beurs nieuw leven in blaast…..De Bobbisutra Beurs

  #14921
  Profielfoto van Stel50+
  Stel50+
  Participant

  WHAWAH

  #14922
  Profielfoto van 2-Lovers
  2-Lovers
  Participant

  Heb wel wat opgevangen ergens over Bobbi Eden maar die zie ik de KS (of BS) niet organiseren.
  Dan wordt het eerder een (commerciele) erotische beurs waar ze haar eigen films en spullen ook kan promoten.
  Moeten maar afwachten.

49 berichten aan het bekijken - 1 tot 49 (van in totaal 49)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen