18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)
 • Auteur
  Berichten
 • #7686
  Profielfoto van Leuk stel 41-44
  Leuk stel 41-44
  Participant

  Afgelopen vrijdag echt genoten van elkaar op het festival. Toch nog wat opbouwende tips. In de bioscoop graag wat stabielere stoelen en wellicht zit/ligzakken die meer uitnodigend zijn om helemaal op te gaan in elkaar. Misschien voor in de zaal, en zichtbaar voor de rest, matrassen. Voor het doolhof wat meer licht van onder en een duidelijke bewegwijzering. Wij hebben de gloryholes en het grote matras helaas niet gevonden. Verder een leuke en spannende eerste ervaring gehad die smaakt naar meer.

  #7689
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Leuk stel 41-44,

  Bedankt voor de tips! Inderdaad leuk om de volgende editie wat zitzakken in de Cinema neer te leggen. Het is zeker een goed idee om de Pijpboxen aan te geven. Het grote bed moeten jullie toch zelf op een spannende manier proberen te vinden de volgende keer ;). Wij zorgen dan voor iets meer verlichting binnen het Erotisch Doolhof!

  Vriendelijke groet en tot in januari!

  Organisatie KamaSutrA

  #7693
  Profielfoto van 29gezelligstel31
  29gezelligstel31
  Participant

  Iets hè ….niet te veel 😛

  #7697
  Profielfoto van Krim
  Krim
  Participant

  Wij vonden het juist wel spannend dat de gangen en hoekjes donker waren. Misschien dan wat meer grote bedden met wat verlichting, Maar zeker niet alles verlicht.

  #7707
  Profielfoto van Hot koppel
  Hot koppel
  Participant

  Misschien is het een idee om bij het doolhof de mensen een lichtgevend armbandje te laten kiezen? Bijvoorbeeld groen bij volledige interesse in een ander koppel, oranje bij alleen interesse in vv contact, rood alleen kijken en bekeken worden etc. Die lichtgevende armbanden kosten haast niks (worden zelfs bij de action verkocht voor een paar centen).
  Jullie zouden (zeker beginnende) stellen er veel plezier mee doen. Contact leggen wordt dan heel wat plezieriger omdat die lichtgevende bandjes enige duidelijkheid scheppen. En het ziet er ook vrolijk en kleurrijk uit in het doolhof.
  Desnoods verkopen jullie die dingen voor een euro, dan verdienen jullie er ook nog eens aan.

  #7708
  Profielfoto van 29gezelligstel31
  29gezelligstel31
  Participant

  Wat een super idee !

  #7710
  Profielfoto van Leuk stel 41-44
  Leuk stel 41-44
  Participant

  Misschien ook wat “knusse” hoekjes maken ipv dat je alleen maar kan staan. Of een grote halfronde bank in een nis. Kunnen best leuke dingen op gebeuren.

  #7712
  Profielfoto van
  Anoniem

  Allemaal top tips! 🙂 Bandjes……geniaal!…..verlichting in het doolhof bij de voeten en bewegwijzering……zou zomaar het hele weekend gaan 😉

  #7727
  Profielfoto van SenJ1983
  SenJ1983
  Participant

  Wat een top idee die bandjes , desnoods bij kassa te koop voor euro of 2 , misschien ipv een pakket van de passie met hoop reclame materiaal zo’n bandje er in doen .. die bandjes zijn niet alleen in het doolhof handig maar ook in SC of gewoon tijdens hef rondlopen …

  #7741
  Profielfoto van Wijzijnwij
  Wijzijnwij
  Participant

  Ik zou dan maximaal twee kleuren met een betekenis invoeren. Als er meerdere kleuren zijn gaat men de betekenis per kleur misschien vergeten en ga je misschien misverstanden krijgen…

  #7744
  Profielfoto van Hot koppel
  Hot koppel
  Participant

  Drie kan ook nog wel. Rood, oranje/geel en groen. Goed uit elkaar te houden. Rood: geen contact met andere stellen (alleen kijken en bekeken worden), oranje: alleen soft (bijvoorbeeld vv) contact, groen: volledige interesse in andere stellen.
  Maargoed dit is maar een opgooier. Zou het mooi vinden als de organisatie iets gaat doen met deze tip over de bandjes. Zo te merken aan de reacties is iedereen er positief over. De precieze invulling laat ik aan de organisatie van het kamasutrafestival.

  #7755
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Hallo Allen,

  Leuk zeg die lichtgevende bandjes voor in de donkere attracties! Hier gaan wij ons iets meer in verdiepen. Bedankt voor de tip!

  Vriendelijke groet,
  Organisatie KamaSutrA

  #7989
  Profielfoto van Stel050
  Stel050
  Participant

  Die armbandjes lijken ons ook een geweldig idee.
  Ik zelf ben een beetje terughoudend om een eerste stap te zetten, mijn vrouw is wat dat betreft iets vrijer. En die armbandjes zouden zeker helpen om ons over de schreef te halen.
  Hopelijk nemen we in januari wel de stap om het doolhof in te gaan, want het lijkt ons allebei wel super geil.

  #8539
  Profielfoto van roel58
  roel58
  Participant

  doen, wij gaan voor groen

  #8552
  Profielfoto van Spijkerstel
  Spijkerstel
  Participant

  Lichtgevende bandjes geniale tip, maar dan ook verkopen bij de entree, misschien met een reclame erop.
  Denk dat je zelfs 2 zou kunnen dragen, doe effe een voorzet, bv bij vrouwen intresse in PR en Interesse in V/V.
  Of vrouw zou een bandje kunnen dragen met een ander kleur als zijn partner geeft legio mogelijkheden.

  #13179
  Profielfoto van Leuk stel 41-44
  Leuk stel 41-44
  Participant

  Vraag aan de organisatie. Er staan nu meerdere attracties op de plattegrond die niet bij de attractisch staan bij de uitleg. Zoals; Campinggluren, SOTBC is terug en er is geen sliplessbridge meer. Graag wat uitleg. Is er ook een plattegrond van het swingers café??

  #14247
  Profielfoto van hotdid
  hotdid
  Participant

  Beste organisatie,
  Jullie hadden ons de beste beurs van de afgelopen 17 jaar beloofd. Maar dit is niet gelukt! De glory holes in het doolhof zijn niet meer! Het zijn nu tralies geworden waarachter een stel losgelaten mannen staan die proberen te grijpen naar al wat voorbij komt. Het leuke van de echte glory holes is eraf!
  Verder liepen er heel veel single mannen in het doolhof en op de koop toe mocht mijn vrouw niet mee binnen in de ruimte van de tralies!?

  Reageren:

  #14256
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Hotdid,

  Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Vrouwen mogen ook weer naar binnen vanaf vandaag.
  Groetjes, KamaSutrA

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen