13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Auteur
  Berichten
 • #14133
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Wij zijn vrijdag geweest rondgelopen en in het doolhof belandt…..wij vinden helaas de gloryholes zeer tegen vallen,de eerste zaten bij binnenkomst met een hoop licht van de noodverlichting wat gelijk de sfeer weghaalde.Wat verderop zaten er ook een paar holes met daarnaast tralies,dat vonden we echt niks het leek de walking dead wel met die graaiarmpjes en je kon aan de mensen zien dat ze het niks vonden,dat was in januari velen malen beter dus pech voor ons.
  We zijn in de ruimte met 3 bedden belandt en daar ook groot deels van de avond gebleven wat erg geil was om te zien en te doen.We stonden naast een stel waarvan de de dame langzaam lekker tegen de pik van mijn hubby aanstondt te rijden wat lekker spannend was terwijl ik mijn hubby lekker aftrok en ik haar met mijn vingers haar billen nog streelde maar waar ze niet echt op reageerde helaas……zaterdag gaan we weer naar het doolhof en gaan ook naar de cinema.We hebben nog op polsbandjes gelet maar niks van gezien,dus de stelletjes van het forum hier ontmoeten lijkt ons dan wel lastig.Want we willen dat best wel ervaren geilen met een stelletje,je leef maar 1 keer toch.xxx Joro

  #14136
  Profielfoto van Wijzijnwij
  Wijzijnwij
  Participant

  Hoi, wij waren er ook en we kunnen het alleen maar beamen. De gloryholes waren helemaal niks. Die tralies was echt afschrikwekkend, veel te confronterend. Wij vonden het net een dierentuin, met hongerige beesten achter de tralies. Je kon inderdaad zien dat het heel veel mensen afschrok. De ruimtes bleven vaak leeg. Wij ook in de ruimte met de 3 bedden beland waar we heerlijk met elkaar aan het knuffelen waren. Helaas geen reacties van buren zoals jullie. We vonden de ruimte wel super warm. We waren flink aan het zweten.
  De cinema was ook niet veel. Veel passieve stelletjes en het was er ook te licht. Geen doeken boven de cinemas.
  Morgen gaan we weer en we gaan weer het doolhof in, hopend op meer succes, want inderdaad, je leeft maar één keer. Ook willen we de voyeur of sc gaan bezoeken….veel plezier

  #14196
  Profielfoto van MariskaTgirl
  MariskaTgirl
  Participant

  Ik had een reactie over het algemeen van gisteravond hier neergezet. Die is verwijderd. Kan kamasutra niet tegen stevige kritiek?

  #14198
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Oww niks gezien of gelezen…

  #14199
  Profielfoto van Kees
  Kees
  Participant

  Waarschijnlijk niet ;(

  #14200
  Profielfoto van Kees
  Kees
  Participant

  Probeer het nogmaals mariska

  #14202
  Profielfoto van Kees
  Kees
  Participant

  Wij zijn vrijdagavond ook geweest , maar wat een domper , laatste keer had ik toch wel wat sensationeels verwacht maar niets is minder waar , gloryholes te licht en idd te cofronterend door ongezellige verlichting en tralies doolhof stelt niets voor , en voyeur liep vol met ouwe single mannetjes die stonden te rukken in de hokjes , nee maar goed dat het stopt

  #14211
  Profielfoto van Wij 3846
  Wij 3846
  Participant

  Wij 3846. Vrijdagavond.
  Het is goed dat het stopt !

  Het was leuk maar zeker niet geweldig. ( Lees het viel ons dik tegen)
  Waar waren de travos ? We hebben er wel vier gezien zo jammer ze geven zoveel sfeer met hun verschijningen.
  Wij kunnen beamen wat de anderen schrijven over het doolhof.
  Jammer dat we niet kunnen zeggen dat het supper top was de laatste Kamasutrabeurs

  Voor iedereen die nog gaan heel veel plezier gewenst.
  Lieve groet van ons.

  #14229
  Profielfoto van MiddleAgedMan
  MiddleAgedMan
  Participant

  • Deze reactie is gewijzigd 1 jaar, 4 maanden geleden door Profielfoto van MiddleAgedMan MiddleAgedMan.
  #14349
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Hi,
  Bedankt voor jullie reactie en de tips. Vervelend om te horen dat jullie het zo hebben ervaren. We hebben alle tips ter harte genomen en aanpassingen in onder andere het Doolhof gedaan. Daarnaast hebben we extra personeel en beveiliging ingezet.
  We willen er als organisatie uiteraard nog een mooie en spannende laatste editie van maken.

  Groetjes, KamaSutrA

  #14411
  Profielfoto van Wij 3846
  Wij 3846
  Participant

  Oke nog een tip !

  De handdoekjes en condooms waren begin van de avond al op en werden ook niet meer aan gevuld

  #14496
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Wij zijn zaterdag weer geweest en tot onze verbazing was de prijs van het doolhof verhoogd naar een €15,- ipv de normale €10,-… ik vroeg wat is hier de rede van,kreeg ik als antwoordt “je kan langer binnen zijn op zaterdag” wij vinden dit echt nergens op slaan organisatie.Wij zijn in januari ook geweest en toen bleef de prijs gewoon €10,- alle dagen.
  Wat geef je dat voor gevoel,nou wij denken gewoon even nog lekker de zakken vullen in deze laatste editie….organisatie erg jammer dit.

  We vonden het weer erg warm binnen en ook erg druk te druk kan je zeggen,wel waren er nu tussen schotten geplaats bij de tralie en Gloryholes maar de onaangename graaiarmen waren er nog steeds……Nee we hebben onze stoute schoenen aangedaan en het swingercafe ingegaan,daar was de sfeer vele malen beter en minder warm.
  Daar nog gespeeld met een erg leuk stel in de kleine ruimte naast het bed tegen de wand een lekkere vr/vr waarbij de mannen later aan hun trekken kwamen door ons……helaas weten we niet meer wie dat waren,mijn mannetje gaf je nog een handdoekje na de zijn ontlading en we stonden later nog onze handen te wassen….P.s laat nog weten wie jullie waren via en pb graag.
  Aan het einde van de avond in de grote ruimte in sc zaten een erg leuk jong knap stel naast ons uit limburg hihi waarvan de mrs mij een waanzinnege verwennerij gaf met vingers en tong hihi,waarvoor nog dank chantal hihi het was goddelijk mmmmm,❤️en ja gelukkig hebben we onze nummers uitgewisseld.Dus onze zaterdag was super in het swingerscafe.
  En gaan we zondag……wie weet.🤔
  En organisatie toch bedankt voor deze dagen die jullie georganiseerd hebben,het brengt mensen bij elkaar brengen en waar nog iets leuks uit kan onstaan,wij vinden en dat zullen vele vele andere ook zijn,wel spijtig dat het stopt!!

  #14771
  Profielfoto van MariskaTgirl
  MariskaTgirl
  Participant

  Nou, nog maar eens een poging dan. Volgens mij was ik de enige tgirl. Geen andere tgirl gezien. Ik voelde me zo vies bekeken daar dat ik na nog geen twee uur weer weg was. Nog nooit heb ik me (door met name de blikken van het publiek) zo onwelkom gevoeld op een feest. Ik heb me werkelijk kapot geergerd aan hoe negatief sommigen je bekijken, alsof je een soort van dierentuin attractie bent.
  Veel sexy mensen? Erotische sfeer? Laat me niet lachen. Veel rondlopers, weinig doeners. Ellenlange rijen voor de atrracties en verder veel te duur.
  Geef toch gewoon toe dat het een feest was voor stellen. Voor anderen is er geen plaats. Goed dat het stopt. Het is dat entree gratis was, maar het was het erheen rijden niet waard.

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen