2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #9944
  Profielfoto van
  Anoniem

  We willen het nog eens proberen om een leuk en spannend contact te vinden, hebben het eerder geprobeerd maar nog niet echt geslaagd.
  Wie zijn wij: een stel net 60uit de buurt van Rotterdam, kunnen vrij ontvangen en verplaatsen maar zoeken het liefst een regelmatig contact dus uit de omgeving van Rotterdam zou handig zijn.
  We hebben een klein beetje ervaring contact met anderen. In de loop der jaren enkele op bezoek gehad zowel op sm gebied en enkele op Swing gebied. De meeste zijn door de afstand verwaterd.
  Wat zoeken wij, een vast contact het liefst een stel maar aangezien we beide bi-nieuwsgierig zijn kunnen leuke contacten met singles ook.
  Wat we leuk vinden: eigenlijk alles, bij de juiste klik hebben we weinig grenzen alleen in het begin alles in dezelfde ruimte. Daarbij denken wij aan geile avonden (meestal in het weekend gaat de wekker niet de volgende dag) samen body painten, erotische foto’s van elkaar maken (niet met elkaar er op). Samen naar de sauna, experimenteren met sm etc We hebben een ruimte voor die dingen compleet met sling, massage bank en (sm) speelgoed.
  Enige eis naar de andere toe is dat lengte en gewicht in een redelijke verhouding is en dat men niet rookt.
  We zijn zaterdag op de beurs, maar kennismaken per mail kan ook

  #11931
  Profielfoto van Nieuwsgierig
  Nieuwsgierig
  Participant

  ik ben wel niewusgierig naar uw bericht, ik ben goed geschappen ik ben niet bij maar wel geintereseerd in mature ladies maar met respect en wederzijds respect . ben woonachtig te Amstelveen maar kan wel in het weekend lekker vrij en verder is alles bepreekbaar 37m 180 goed geschappen besneden en zeker niet rokend af en toe wel een wijntje voor de gezelligheid
  groetjes en misschien tot nader bericht Dev

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen