1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #7539
  Profielfoto van robeef
  robeef
  Participant

  Wij, stel M36/V38 willen ook onze ervaringen van dit weekend wel delen. Hopelijk ter lering (organisatie) en vermaak (overige 😛 )

  Zaterdag aangekomen in het Carlton Hotel, ingecheckt en uitpakken op de kamer. Helaas nog 1 van de kamers van voor de renovatie. Wel ruimte genoeg, maar helaas veel te zachte bedden voor ons. Maar goed, dat is persoonlijke voorkeur. De 2 stoelen op de kamer waren wel ronduit slecht, en eigenlijk niet bruikbaar, gelukkig hebben we de meeste tijd horizontaal doorgebracht…

  Na het uitpakken zijn we gelijk naar het Bubbelbad en Sauna deel vertrokken. In eerste instantie zat er 1 stel in het bad, tot onze verassing naakt. Wij zaten toen nog in badpak en boxershort. Deze hebben we voor ons eerste saunarondje uitgetrokken en ook niet meer aangehad. Toen we terug kwamen uit de sauna dus ook lekker naakt plaatsgenomen in het bubbelbad, waarin inmiddels nog 2 stelletjes bij waren gekomen. Lekker relaxed in het bad gezeten, en nog gelachen om het beurtelings aanzetten van het bubbelbad. Aan het Carlton, verplaats die knop eens naar de zuil in het midden!
  Er kwam nog een stelletje bij, man met bril en vrouw met halsband (Dom/Sub? of gewoon mooi accessoire?), en voor de rest naakt.
  Behalve een beetje strelen en kroelen hebben wij het beschaafd gehouden, maar ik had wel het vermoeden dat er e.e.a. onder water gebeurde. Toch wel een spannende sfeer. Wij durfden in ieder geval niet veel meer te doen. Uiteindelijk nog 1 x de sauna ingegaan, en daar nog even gekletst met de man van het eerste stel. We moesten later nog aan je denken, want jawel, de groepjes giechelende grietjes waren weer volop aanwezig op de beurs.

  Na lekker gegeten te hebben zijn we naar de Beurs vertrokken. Eerst maar eens een rondje gelopen, door de massale drukte. Het leek wel net zo druk als de motorbeurs in februari. Het kermis gedeelte hebben wij (net als 90% van de bezoekers volgens mij) overgeslagen. Zet daar volgende keer alstublieft wat anders neer. Maar goed, wij de stoute schoenen (en sandalen) aangetrokken en het doolhof eens in gegaan. Wat een absolute misser was dat.
  De gangen veel te krap, veel te veel doodlopende stukjes met als gevolg verkeersopstoppingen, veel te weinig bedden. Onvindbare gloryholes (glow in the dark wegwijzers???). En de drukte… wat een drukte niet normaal.
  Het enige wat goed werkte was de iets beter verlichte, relatief grote kamer met bed. Daar hebben we een paar keer heerlijk met elkaar gespeeld, terwijl er van alles om ons heen gebeurde. Maar ook daar weer, veel te veel kijkers die het verkeer ophouden. Maar toch, maak volgende keer meer van dat soort kamers, superleuk!
  Dan maar naar de Cinema dachten we! Blijkt dat je daar dus niet in en uit mag lopen zoals in het doolhof. Enerzijds helpt dit wel tegen de drukte misschien, maar wij probeerden een beetje te pendelen tussen doolhof en cinema, dat gaat dus helaas niet. Cinema was wel aardig, maar de loveseats beperken een beetje de bewegingsvrijheid. Wellicht een idee om volgende keer een zaal te maken met een paar grote matrassen/zitzakken?

  Het swingerscafe zijn we niet ingeweest, dus daar hebben we niet echt een beeld van. Voor ons was dat nog een stap te ver, zeker omdat we meer op zoek waren naar extra speelgoed voor haar dan voor hem 😛

  Al met al een heel leuk weekend gehad, zeker na de beurs op onze hotelkamer. Is er ruimte voor verbetering? Zeker! Ik hoop dat de organisatie de feedback leest en er ook wat mee doet.
  Aan het Carlton hotel, als jullie het aandurven, misschien is een KamaSutra Thema weekend een idee? Uit de verschillende topics valt toch wel op te maken dat het Sauna/Bad gedeelte heel geliefd is bij de beursbezoekers. Wat heel welkom zou zijn is een verruiming van de openingstijden. Wij hadden graag na de beurs nog even het bubbelbad bezocht…

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen