4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #14542
  Profielfoto van Joro
  Joro
  Participant

  Wij zijn zaterdag weer geweest en tot onze verbazing was de prijs van het doolhof verhoogd naar een €15,- ipv de normale €10,-… ik vroeg wat is hier de rede van,kreeg ik als antwoordt “je kan langer binnen zijn op zaterdag” wij vinden dit echt nergens op slaan organisatie.Wij zijn in januari ook geweest en toen bleef de prijs gewoon €10,- alle dagen.
  Wat geef je dat voor gevoel,nou wij denken gewoon even nog lekker de zakken vullen in deze laatste editie….organisatie erg jammer dit.

  We vonden het weer erg warm binnen en ook erg druk te druk kan je zeggen,wel waren er nu tussen schotten geplaats bij de tralie en Gloryholes maar de onaangename graaiarmen waren er nog steeds……Nee we hebben onze stoute schoenen aangedaan en het swingercafe ingegaan,daar was de sfeer vele malen beter en minder warm.
  Daar nog gespeeld met een erg leuk stel in de kleine ruimte naast het bed tegen de wand een lekkere vr/vr waarbij de mannen later aan hun trekken kwamen door ons……helaas weten we niet meer wie dat waren,mijn mannetje gaf je nog een handdoekje en we stonden later nog onze handen te wassen….P.s laat nog weten wie jullie waren via en pb graag.
  Aan het einde van de avond in de grote ruimte in sc zaten een erg leuk jong knap stel naast ons uit limburg hihi waarvan de mrs mij een waanzinnige verwennerij gaf met vingers en tong dat was hemels,waarvoor nog dank chantal,❤️en ja gelukkig hebben we onze nummers uitgewisseld.Dus onze zaterdag was super in het swingerscafe.
  En gaan we zondag……wie weet.🤔
  En organisatie toch bedankt voor deze dagen die jullie georganiseerd hebben,het brengt mensen bij elkaar en waar misschien nog iets leuks uit kan onstaan,wij vinden en dat zullen vele vele andere ook zijn,wel spijtig dat het stopt!!

  #14573
  Profielfoto van
  Anoniem

  Zaterdagavond was het super in het swingerscafe.

  #14577
  Profielfoto van KamaSutrA beurs
  KamaSutrA beurs
  Keymaster

  Beste Joro,

  Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat ondanks de mindere ervaring, op sommige vlakken jullie ook een hele fijne avond hebben gehad. Het klopt inderdaad van de prijs voor het Doolhof. Dit was alleen voor de zaterdag. Vandaag het is weer net als afgelopen vrijdag € 10. We hopen jullie dan ook zeker terug te zien vandaag op de aller laatste dag van KamaSutrA.

  Groetjes KamaSutrA

  #14618
  Profielfoto van Eerstekeer
  Eerstekeer
  Participant

  Onze ervaring zaterdagavond in het Swingerscafe in de bios echt geweldig!!! We zaten middenin en ik heb erg genoten van het stel naast ons!!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Klik hier om in te loggen