Cinema Erotique

Even bijkomen van alle indrukken tijdens KamaSutrA? Bezoek dan Cinema Erotique. Dit filmtheater is uitgerust met luxe loveseats waar je comfortabel kunt genieten van elkaar, van anderen en van de verschillende films die getoond worden in uiteenlopende genres. Bevalt een film niet? Loop dan eenvoudig naar een andere zaal. De diversiteit is groot. Zowel mannen, vrouwen als stellen zijn welkom.

Toegang & prijzen
Cinema Erotique is in drie zalen alleen per stel te bezoeken. De vierde en grootste zaal is ook toegankelijk voor alleengaande dames en heren.
Toegangsprijs bedraag €10,00 per stel en €7,50 voor alleengaande dames en heren. Bezoekers van de Cinema Erotique krijgen een stempel zodat ze later nog eens naar binnen kunnen.


Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van het festival worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.