Erotisch Doolhof

Het Erotisch Doolhof is een klassieker en behoort tot de meest populaire attracties van KamaSutrA. Verdwaal in een labyrint van gangen en ontdek onderweg tal van spannende doorkijkjes en zelfs een heuse friemelwand. Elke editie opnieuw wordt het labyrint anders opgebouwd zodat zelfs de meest fervente bezoekers steeds weer verrast worden. Het doolhof is uitsluitend toegankelijk voor stellen. Speciaal voor heren zijn aan de buitenzijde van het doolhof gloryholes ingericht. Via een gleuf kan daar contact gelegd worden met stellen die zich in het doolhof bevinden.

Toegang & prijzen
Het Erotisch Doolhof is alleen per stel te bezoeken. Toegangsprijs bedraagt €10,00 per stel. Bezoekers van het Erotisch Doolhof krijgen een stempel zodat ze de rest van de dag op vertoon van de stempel in en uit kunnen lopen. Glory Holes is toegankelijk voor single mannen, maar ook stellen en single vrouwen zijn welkom. De entree bedraagt bedraagt €15,00 per persoon. Met een oppervlakte van 200m2 en ruim 35 ‘glorieuze’ gaten is deze attractie grootser dan ooit.


Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.