Webcamsex.nl Funhouse

De term Funhouse is afkomstig van de kermis en omschrijft een attractie waarin veel verschillende dingen te beleven zijn. Dat geldt ook voor het Funhouse bij KamaSutrA. Stellen en trio’s vinden hier een ontmoetingsruimte met grote bar, een darkroom, een ruimte met een loveswing en een onderzoekstafel en natuurlijk zal de spiegelkamer bij de laatste editie ook niet ontbreken. Alles wat zich in het Webcamsex.nl Funhouse afspeelt, wordt middels een live stream uitgezonden via internet. Super spannend dus! Mocht je nog twijfelen kan je van te voren meekijken op de schermen bij de regiekamer. Stellen die alleen onherkenbaar van het Webcamsex.nl Funhouse willen genieten, kunnen bij de entree een masker vragen.

Toegang & prijzen
Het Funhouse is gratis toegankelijk voor stellen en trio’s. Registratie is vanwege de live stream verplicht. Na het registreren ontvang je een polsbandje en profiteer je vervolgens van onbeperkt toegang.


Let op: het zelf maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van het festival worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.