Swingers Café

Het is misschien wel de meest spraakmakende attractie van KamaSutrA: het Swingers Café. Stellen die net iets verder willen gaan dan de reguliere KamaSutrA bezoeker, kunnen hier gelijkgestemde stellen ontmoeten en van elkaar genieten. Het karakter van deze attractie is dan ook het beste te vergelijken met een parenclub. Er zijn onder meer een intieme bar, een darkroom, cinema, kussen- en spiegelkamer aanwezig om jullie bezoek extra spannend te maken. Het Swingers Café heeft een grote, open speelruimte die verbonden is met het hart van de Voyeur. In deze attractie kunnen anderen jullie erotische belevingen volgen.

Toegang & prijzen
Zowel het Swingers Café als het hart van de Voyeur zijn uitsluitend toegankelijk voor stellen. Zorg dus dat je bij elkaar blijft. We hanteren onderstaande toegangsprijzen voor deze attractie:

Vrijdag: €20,00 per stel
Zaterdag: €30,00 per stel,  na 18.00 €40,00 per stel
Zondag: €15,00 per stel

Toegangsprijzen zijn inclusief 1 consumptie per persoon. Verdere consumpties kunnen contant worden afgerekend. Bezoekers krijgen bij de entree een stempel waarmee ze de rest van de dag het Swingerscafé in kunnen.

In het Swingers Café worden kluisjes aangeboden. De huur bedraagt €7,50 per kluisje waarvan €5,00 bestaat uit borg voor de sleutel.


Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.