Voyeur

Ben je nieuwsgierig naar wat zich in het Swingerscafé afspeelt? Bezoek dan de Voyeur. Deze attractie biedt uitzicht op een speelruimte – het hart – waar stellen zich uitleven. En jij bent daar getuige van. Alle wanden zijn gespiegeld zodat de stellen niet zien door wie ze bekeken worden. Gloryholes maken de Voyeur extra spannend. Je kunt om het hart van de Voyeur heen lopen, zodat je de gebeurtenissen vanuit elke denkbare hoek kunt bekijken. Deze attractie is één van de meest populaire eyecatchers van KamaSutrA en mag zich telkens weer op veel belangstelling verheugen. De Voyeur is voor zowel mannen, vrouwen als stellen toegankelijk.

Toegang & prijzen
De Voyeur kent twee verschillende ingangen waarvan één alleen voor stellen toegankelijk is. De andere ingang is voor alleengaande dames en heren. De toegangsprijs voor stellen bedraagt €10,00, alleengaande dames en heren betalen €7,50 entree.


Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.