Wie staat er op de beurs?

In de aanloop naar de XXL EDITION van de KamaSutrA beurs zal de standhouders lijst hieronder worden vernieuwd/aangevuld.

Inschrijven standhouders?

Op het gebied van onder meer toys, kleding, erotische kunst en sieraden kunnen bezoekers hun hart ophalen. Zodra de lijst met standhouders definitief is, wordt deze op deze plek gepubliceerd. Kom dus regelmatig terug en blijf op de hoogte.

Ben je zelf standhouder en geïnteresseerd in een stand tijdens de KamaSutrA beurs? Vul dan het aanvraagformulier in.

Informatie standhouders?

In onderstaande FAQ tref je veel gestelde vragen aan van standhouders. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik mij inschrijven voor deelname aan de KamaSutrA beurs?

Door het aanvraagformulier op deze website in te vullen. Na het invullen van dit formulier ontvang je informatie met betrekking tot deelname aan KamaSutrA XXL.

Mag ik op de KamaSutrA beurs flyeren?

Het is niet toegestaan om te flyeren tijdens het evenement. Je kunt wel een stand huren en op deze manier je bedrijf promoten.

Is er stroom in mijn stand aanwezig?

Ja, er is stroom in de stand aanwezig. Per stand is er een stroomaansluiting, waar maximaal voor 1500 Watt aan lampen (en andere apparatuur) op kan worden aangesloten.

Is er verlichting in mijn stand?

Nee, verlichting dien je zelf mee te brengen.

Hoe ziet mijn stand eruit?

De standaard stand van KamaSutrA heeft zwarte wanden. Dit zijn zwarte houten wanden met een aluminium frame. De wanden van de stand zijn 2,5 meter hoog, 1 meter breed en 3 cm dik. De frieslijst heeft een hoogte van 6 cm en is 3 cm dik.

Mag ik iets ophangen aan de wandjes?

Er mogen spullen aan de wandjes opgehangen worden d.m.v. haakjes aan de bovenkant van de wand mits dit geen blijvende schade aanbrengt aan de wandjes. Zware spullen mogen niet aan de wanden bevestigd worden.

Hoe laat begint de opbouw?

Opbouw
Donderdag 29 oktober van 08:00 tot 16:00 uur
Vrijdag 30 oktober 17:00 tot 18:00
Zaterdag 31 oktober van 11:00 tot 12:00 uur
Zondag 1 november van 11:00 tot 12:00 uur

Afbouw
Zondag 1 november van 19:00 tot 01:00 uur