Vind hier de antwoorden op veelgestelde vragen voor bezoekers:

Het is mogelijk om de beurs te bezoeken vanaf 18 jaar en ouder. Let op: er kan om een geldig identiteitsbewijs gevraagd worden om te controleren of je aan de leeftijdseisen voldoet.

Ja zeker! Met of zonder partner(s), iedereen is welkom.

KamaSutrA oktober 2023 zal worden gehouden in Hal 12 van de Jaarbeurs, Utrecht. Parkeren P2 en P4.

Ja, er is er eentje…en dat is dat je je kleedt in iets waar jij je lekker in voelt! Je mag je kleden zoals jij wilt. Hier zijn geen regels aan verbonden.

Nee, alle attracties (waar een extra toegangsticket voor vereist is) zijn afgeschermd.

Er zijn diverse attracties aanwezig op de beurs die je kunt bezoeken met enkel je entreeticket. Daarnaast zijn er ook attracties waar een extra toegangsticket voor vereist is. Dit ticket schaf je aan op de beurs zelf.

Absoluut! De KamaSutrA beurs is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen behoefte hebt om seksuele handelingen te verrichten in een van de attracties. Je kunt je vermaken bij het hoofdpodium met te gekke acts, shoppen bij diverse stands of attracties induiken waar je mee kunt gluren. Kortom… genoeg vermaak voor iedereen!

Ja er zijn lockers beschikbaar tijdens de openingstijden van de beurs! Deze lockers zijn vlak bij de ingang gevestigd en zijn tegen betaling te verkrijgen.

Ja, de Jaarbeurs biedt diverse parkeergelegenheden aan rondom de hal van de beurs. Meer over het parkeren bij de Jaarbeurs kun je terugvinden op hun website.

Ja, dat mag mits je deze discreet gebruikt. Filmen en fotograferen is ten strengste verboden, ook in de attracties.

Vind hier de antwoorden op veelgestelde vragen voor standhouders:

Door het inschrijfformulier onderaan deze pagina te downloaden en in te vullen. Na het invullen van dit formulier, maak er een foto van en stuur deze door naar standhouders@kamasutrabeurs.nl  en ontvang je informatie met betrekking tot deelname aan KamaSutrA XXXL.

Het is niet toegestaan om te flyeren tijdens het evenement. Je kunt wel een stand huren en op deze manier je bedrijf promoten.

Ja, er is stroom in de stand aanwezig. Per stand is er een stroomaansluiting, waar maximaal voor 3000 Watt aan lampen (en andere apparatuur) op kan worden aangesloten.

Nee, verlichting dien je zelf mee te brengen.

De standaard stand van KamaSutrA heeft zwarte wanden. Dit zijn zwarte houten wanden met een aluminium frame. De wanden van de stand zijn 2,5 meter hoog, 1 meter breed en 3 cm dik. De frieslijst heeft een hoogte van 6 cm en is 3 cm dik.

Er mogen spullen aan de wandjes opgehangen worden d.m.v. haakjes aan de bovenkant van de wand mits dit geen blijvende schade aanbrengt aan de wandjes. Zware spullen mogen niet aan de wanden bevestigd worden.

Opbouw standhouders
Donderdag 20 april van 08:00 tot 16:00 uur

Afbouw standhouders
Zondag 23 april van 19:00 tot 23.00 uur