Workshops

Workshop Handjob & Masturbatietips

Een goede handjob geven is niet eenvoudig. Wij geven daarom tips over hoe je jouw partner op een sensuele manier handmatig tot een hoogtepunt kan laten komen. Daarnaast krijg je, als kers op de taart, heerlijke masturbatietips. We gaan op een dildo maar liefst 20 technieken oefenen. De Wervelwind, de Citruspers, het Kommetje en het Melkmeisje. Ze komen allemaal voorbij. Probeer al je nieuw opgedane kennis uit op je partner: hij weet niet wat hem overkomt! Kom gezellig met z’n tweetjes naar deze workshop. Inclusief Piemelquiz met voor de winnaar een certificaat en een spannende prijs.
Deze workshop wordt verzorgd door Sexclusively.

Masterclass Squirten & Vingertechnieken

Altijd al willen weten hoe je spuitend klaar kan komen? Wij gaan je in deze masterclass haarfijn uitleggen hoe je er een lekkere natte boel van kan maken. Anatomie, handige weetjes, supergave technieken zoals de Tour de France, Dr. Bibber en de Armshaker komen allemaal aan bod. Compleet met pikante Poezenquiz waarbij je een spannende prijs kan winnen en natuurlijk hét Sexclusively-certificaat. Kom gezellig met z’n tweetjes naar deze informatieve workshop.
Deze workshop wordt verzorgd door Sexclusively.

Perfecte Blowjob

Alleen maar je hoofd op en neer bewegen? Na deze workshop weet je wel beter. Je leert de beste technieken zoals o.a. de Walvis-duif, de Pepermolen, de Kurketrekker én je krijgt tips om een adembenemende blowjob te geven. Een workshop vol met interessante weetjes. Een unieke ervaring die voor jullie beiden vooral smaakvol, grappig en leerzaam is. Inclusief Dirty mind quiz met voor de winnaar een deepthroat-certificaat en een spannende prijs.
Deze workshop wordt verzorgd door Sexclusively.

Bondagetechnieken

Word je graag vastgebonden of houd je het liefst zelf de touwtjes in handen? Wil je meer weten over bondagetechnieken en wat er allemaal op de markt is op dit gebied? Dan is deze workshop iets voor jullie! Natuurlijk gaan we aan de slag met touwen en het oefenen van bondagetechnieken. Inclusief Stoute Kinky quiz met voor de winnaar een certificaat en een spannende prijs.
Deze workshop wordt verzorgd door Sexclusively.
Je kunt alleen workshops bijboeken als je al een entree ticket hebt. Nog geen ticket? KLIK HIER

BUTTON-workshop-tickets