Sexbox Theater

Wil je een show zien die verder gaat waar anderen stoppen? Dan is het Sexbox Theater een must om te beleven. In deze show spelen twee dames samen een verleidelijk, sensueel spel dat tijdens het optreden steeds een stapje verder gaat. De opbouw van de show is geraffineerd en sexy, laat zich nog het beste omschrijven als soft erotisch. Maar eigenlijk moet je de show – die zich afspeelt op een ronddraaiend bed – eenvoudigweg live meemaken. Zowel mannen als vrouwen genieten van de sensualiteit van deze meiden. Ze verstaan de kunst van het verleiden tot in de finesses en bewijzen dat met dit optreden in het Sexbox Theater.

In het Sexbox Theater vinden doorlopend voorstellingen plaats. Vraag bij de kassa naar de eerstvolgende aanvangstijd. Het Sexbox Theater is voor zowel mannen, vrouwen als stellen toegankelijk en tickets kosten €7,50 per kaart.

Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.